Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. detsember 2017, 10:39

13 JULMA TÕDE: mida toob seks Kaljukitsega? (13)

Kas sinu kallim on sündinud Kaljukitse tähemärgi all? Tahaksid tema kohta rohkem teada? Milliseid saladusi ta endas peidab? Liialt sageli kiputakse neid valesti mõistma. Kaljukits on töökas, aus, piinlikult täpne oma tegevustes. Teda ei huvita mingi jama. Aga kui see tähemärk jõuab voodisse... Sind on ootamas ees tõeline üllatus!

Maamärgis Kaljukitse võidake pidada igavaks, kuid üks on kindel - kui oled õnnelik valitu, kelle kõrvale Kaljukits voodisse heidab, siis rahulolu on garanteeritud, vahendab Your Tango.

Mida Kaljukitsest naine tahab, et sa teaksid:

1. Rahulik ja stiilne tänaval, pöörane ja ettearvamatu voodis

Kaljukits käitub tänaval vastavalt normidele ja on tõeline naine. Linade vahel hullates on ta aga pöörane partner. Kaljukits mõjub tõsisena, kuid seksis on ta hoopis teisel tasemel.

2. Kaljukits on mänguhimuline ja seikluslik

Sa ei oska seda isegi aimata mitte, sest Kaljukits näib end igati suutvat vaos hoida. Kaljukitsele meeldib uusi asju katsetada ja on seksis päris seikluslik. Erinevad positsioonid, fetišid jne.

3. Kaljukits analüüsib asjadega üle

Ta tahab iga hetke ära planeerida oma peas. Talle meeldib, kui asjad käivad tema soovida ja nägemuse järgi. Samas ootab ta oma partnerilt üllatusi, ootamatuid pöördeid. 

4. Ta on ettevaatlik

Kaljukits võib tunduda külm või eemalolev, aga tegelikult on ta lihtsalt ettevaatlik. Loomupäraselt peidab ta oma emotsioone, kuid sa ei suuda isegi kõige hullemates fantaasiates kujutleda, mis tegelikult Kaljukitse peas toimub...

5. Ta tegelikult naudib huumorit

Me ei ole kogu aeg tõsised - tegelikult ka! Me oskame lõbutseda ja naerda, kuid me ei naera sinu üle.

6. Ta vihkab, kui teda tagant kiirustatakse

Ära tee seda! Kui keegi kõrvalt Kaljukitse tähemärgis sündinud naist kiirustab, siis see on üks suurimaid ärritajaid. Ole kannatlik! Kaljukits teab, mida teeb ja kuidas! Sul on temaga vägev!

7. Ta ei vaja midagi uhket ja suurustavat, et erutuda

See kehtib eriti seksi puhul! Kaljukits armastab romantikat, kuid ei vaja selleks küünlaid, roosiõielehti ega kehaõliga mäkerdamist. Lihtsalt hakka pihta!

8. Vähem juttu ja rohkem tegusid

Kaljukits on kannatamatu, mistõttu kehtib ka voodis reegel - vähem juttu ja rohkem tegusid!

9. Seksuaalne avanemine võtab aega

Võtab aega, et Kaljukitse tähemärgis sündinud naine oma seksuaalsuse vabastaks. Kui see aga juhtub, siis on see ta partneri jaoks kirjeldamatu õnn!

10. Vaimne stimulatsioon

Kaljukits valib voodisse vaid õigeid partnereid. Ta on üsna valiv. Ta vajab ka vaimset stimuleerimist ja flirti.

11. Kaljukits tahab domineerida

Kaljukits tahab olla vastutav ja aktiivne otsustaja - seda tööl ja ka seksis.

12. Ei mingit hirmu nõuda seda, mida ta tahab

Kaljukits ei pelga rääkida sellest, mis talle meeldib, mis mitte.

13. Ta ei suuda oma libiidot kontrollida

Kaljukits vajab seksi ja võimalust, et kirg temas lihtsalt plahvataks. Ta on ka tähemärk, kes tagab endale alati orgasmi.