Anthony Randolph on saanud klubihooaja alguses lühikese aja jooksul juba kaks vigastust.Foto: AFP / Scanpix
Euroliiga
16. november 2017, 12:17

Kuulsa Madridi Reali uskumatu ebaõnn: kolm pikka põhimeest korraga vigastusega audis

Madridi Reali korvpallimeeskond alustas Euroliigat nelja võiduga järjest, kuid kolm viimast mängu on kaotatud. Isegi imelaps Luka Doncic üksi ei suuda võite koju tuua, kui korvi all vilistab tuul.

Teises voorus vigastas tõsiselt jalga vahetusmehest tsenter, serblane Ognjen Kuzmic. Ent ülejäänud meeskond tegi hiilgavat tööd ja Moskva CSKA alistati 82:69.

Seejärel pidi õlavigastuse tõttu paar mängu vahele jätma Doncici kaaslane Sloveenia koondises Anthony Randolph. Ent noodki kohtumised Milano ja Kaunase Žalgirisega Real veel võitis.

Viiendas voorus mängis BC Himki Reali üle ning järgnenud Hispaania liiga kohtumises Tenerifega vigastas mehhiklasest põhitsenter Gustavo Ayon õlga nõnda, et pidi minema lõikusele ja on teadmata aja mängust väljas.

Ning kõige krooniks lõi Randolphil üleeile Vitoria Baskoniaga kohtudes välja jala väsimusvigastus, mis jätab ta mitmeks nädalaks väljaku kõrvale. Real sai tolles kohtumises oma selle sajandi suurima kaotuse Euroliigas (75:105).

Real värbas tsentri positsiooni täitmiseks ülipika uruguailase Walter Tavaresi. Täna võõrustab kuninglik klubi Euroliigas teist Hispaania tiimi Malaga Unicajat.