Tallinna Selveri võrkpallurid esiplaanil. Foto: Robin Roots
Võrkpall
19. november 2017, 20:23

Selver oli lätlastega püstihädas, Saaremaa lõpetas Rakvere võidukäigu

Võrkpalli Balti liigas peeti täna hulgaliselt mänge. Eesti meeskondade omavahelises duellis alistas Saaremaa 3:0 Rakvere. 

Kohtumisele seitsemänguliselt võiduseerialt läinud Rakvere andis Saaremaale korraliku lahingu, ent ei enamat. Kolmest geimis ainsaski rongi alla ei jäädud, kui koguti vastavalt 23, 21 ja 21 punkti. 

Järvamaa sai kindla kaotuse lähikonkurendilt Jekabpilsilt. Lätlastele jäädi alla 0:3, kui geimides koguti 19, 17 ja 19 silma. 

Ootamatult suures hädas oli Tallinna Selver, kes kodusaalis Daugavpilsi ülikooliga ränka vaeva nägi. Pealinlased alistasid tabeli tagumise poole meeskonna alles viiendas geimis. 

Selver võitis kaks esimest geimi kindlalt 25:15 ja 25:21. Siis aga näitasid külalised 30:28 25:23 paremust. Otsustavas vaatuses pani kodumeeskond siiski oma paremuse 15:8 maksma. Ühtlasi oli see tallinlastele seitsmendaks järjestikuseks võiduks. 

Balti liiga liidrikohta hoiab Pärnu, kes edestab ühe punktiga Saaremaad, mõlemad on kaotanud ühe kohtumise. Kolmandaks tõusis Selver, möödudes Tartust. Eesti klubides koosneva esiviisiku lõpetab Rakvere.