Petter Northug.Foto: FABRICE COFFRINI
Talisport
21. november 2017, 10:00

TORM NORRAS: Northug on skandaalse otsuse peale ülivihane ja postitas treeneritest pilapildi (2)

Pühapäeval sai selgeks, et Norra murdmaasuusakoondise kauaaegne liider Petter Northug Soomes peetavale esimesele MK-etapile ei pääse. Loomulikult tekitas uudis Norras korraliku meediatormi ja esikohal on Northugi reaktsioonid.

"Meestekoondise peatreener Tor Arne Hetland kohtus Northugiga Trondheimis. Petter ei nõustu meie otsusega ja on väga pahane. Ta näitas seda välja ja ma mõistan teda. Petteril on ainult üks eesmärk - pääseda Pyeongchangi olümpiale," ütles Norra koondise spordidirektor Vidar Löfshus väljaandele VG.

Koondisest eraldi harjutav Northug sõlmis koondise juhendajatega septembris kokkuleppe, et peab Rukale pääsemiseks Beitostöleni katsevõistlustel korralikku vormi näitama. Ent 13kordne maailmameister jäi enne nädalavahetust haigeks ja võistelda ei saanud.

Northug ei hoidnud emotsioone vaid endale. Norralane postitas Instagrami pilapildi, kus heitis Hetlandi ja Löfshusi üle nalja.

"Loomulikult ei võta me Northugi Rukale kaasa. Olümpiahooajal peame keskenduma kindlatele medalitoojatele nagu Paal Golberg, Simen Hegstad Krüger, Hans Christian Holund, Didrik Tönseth, Sondre Turvoll Fossli ja Eirik Brandsdal. Meistersuusatajad X-faktoriga," pani Northug Hetlandile sõnu suhu.

Õige pea otsustas Northug pildi kustutada. 

undefined Foto: Kuvatõmmis