Gianluigi Buffon.Foto: MARCO BERTORELLO
Jalgpall
22. november 2017, 13:32

LEGEND! Barcelona mängumees pakkus oma MM-piletit Buffonile, itaallane tänab meest särgiga

Tuleva aasta jalgpalli MMil ei näe vutipublik paraku legendaarset väravavahti Gianluigi Buffoni, sest Euroopa tsooni play-off'is pidid Saapamaa mängumehed tunnistama Rootsi paremust. 

Täna õhtul lähevad Meistrite liigas vastamisi Ivan Rakitici leivaisa FC Barcelona ning legendaarse puuriluku tööandja Torino Juventus. Kohtumise eel kommenteeris Buffoni koondisekarjääri kurba lõppu just Barcelona keskväljamees.

"Buffon on tõeliselt unikaalne. Kogu vutimaailm austab teda täielikult ja olen väga kurb, et tal pole seda võimalust järgmise aasta MMil väljakule joosta. Kui ma saaksin, siis loovutaksin oma koha temale. " sõnas horvaat mängueelsel pressikonverentsil. 

"Buffon on iga lapse unistuse meeskonna väravavaht. Pärast seda, kui nägin teda Itaalia kaotusmängu järel nutmas, tahtsin väga tema juurde minna ja oma koha MMil talle loovutada."

39aastane väravavaht tänas Rakiticit Twitteris kommentaaride eest.

"Kallis Rakitic, väravavahina leian, et see poleks kõige parem idee, kui ma sinu asemel Horvaatia koondise poolkaitses mängiksin. Mainin seda sinu enda heaolu nimel," sõnas Buffon naljatledes. "Kui naljad kõrvale jätta, siis sinu sõnad on suureks kingituseks minule. Tänud sulle ja Jordi Albale. Võta teatavaks, et pärast mängu kuulub mu särk sulle."