Rain Veideman tabas 21 viskest vaid 6.Foto: Alar Truu
Korvpall
24. november 2017, 16:54

ÕHTULEHT TEL AVIVIS | Rain Veideman: nad hakkasid kaitses vahetama ja see tekitab meile alati probleeme (3)

Eesti korvpallikoondise tagamängija Rain Veideman tõdes pärast 20-punktilist allajäämist Iisraelile, et see oli kõigest üks mäng, tuleb pea püsti hoida ja edasi minna.

Esimene poolaeg möödus võrdselt, teisel jäi Eesti selgelt alla. „Nad hakkasid kaitses mehi vahetama ja meil tekib alati probleeme, kui vastased niimoodi mängivad. Alguses nad seda ei teinud ja saime vabalt visata,“ nentis Veideman.

Mis kaitsesse puutub, siis esimesel poolajal tõmbasid eestlasedki end korvi alla päris hästi kokku, samas ei lastud vastastel ka väljast visata. Teisel poolajal hakkasid vastased igalt poolt tabama ja see tegi tagamehe sõnul nende ülesande raskemaks.

Veideman ise ei saanud kuidagi korvidega sõbraks, sisse ei läinud ükski kolmene kaheksast üritusest ja ka kahesed võinuks paremini tabada (13/6). „Ei tea, mis värk on,“ ütles ta. „Tunne on okei, aga pallid lihtsalt ei kuku sisse. Terve võistkond peab nüüd pea püsti hoidma, võistlus läheb edasi, esmaspäeval tuleb uus mäng.“

Võta Õhtulehe ja Playplusi ühispakett ning vaata Eesti korvpallikoondise MM-valikmänge otse internetist. Loosi läheb iPad! Proovi ja osale loosimises!