Nii Ronnie O'Sullivani suuvärk kui mänguvorm on jätkuvalt kõrgel tasemel.Foto: BEN STANSALL
Spordivaria
25. november 2017, 13:14

O'Sullivani pealkirjamasin: äkki muudan oma nime ja olen edaspidi Ronald McDonald? See teile meeldiks!

Snuukrimaailma superstaar Ronnie O’Sullivan pani ajakirjanike rõõmuks käima tõelise pealkirjade tootmise masina.

Viiekordne maailmameister kaotas Põhja-Iirimaa lahtistel meistrivõistlustel 32 parema hulgas Elliot Slessorile ja minetas ühtlasi võimaluse teenida miljon naelsterlingit – just sellise boonuse teeninuks mees, kes võidab nii Inglismaa, Põhja-Iirimaa, Šotimaa kui Walesi lahtised meistrivõistlused.

Inglismaa võit oli O’Sullivanil juba käes ja ajakirjanikud asusid uurima, kas mehel on kahju, et miljoni võitmise plaan nurjus.

„See on naeruväärne. Suurem võimalus on loteriiga võita,“ ütles britt. Tõsi, snuukri eripärade hulka kuulub väga ühtlane tase ja reaalselt lähevad kümned mängijad igale võistlusele võidulootusega. „Vähemalt andsin võistluse esimesel veerandil teile lootust.“

Ronnie O'Sullivan. Foto: BEN STANSALL

Ta jätkas: „Saite oma rahajutud kätte, aga nüüd peate leidma muid huvitavaid asju, millest kirjutada. Äkki murran järgmisel nädalal oma käeluu, siis saate sellest rääkida. Võib-olla võidan Suurbritannia meistrivõistlused ühe käega mängides… See pakuks samuti kõneainet. Äkki muudan oma nime ja olen edaspidi Ronald McDonald? See teile meeldiks! Või panen selga Shaun Murphy ülikonna? Või hoopis Yan Bingtao kuldsed jalanõud? Andke teada, mida soovite. Ma aitan teid! Me kõik vajame häid pealkirju, sest see teeb snuukrile ainult head.“

O’Sullivan on tänavu ainus mängija, kes suutnud võita kaks ranking-turniiri. Ühe võidu on noppinud Judd Trump, Ryan Day, Luca Brecel, Michael White, John Higgins, Ding Junhui ja Mark Selby.