Liverpool - Chelsea. Foto: PHIL NOBLE
Jalgpall
25. november 2017, 21:22

GALERII | Klavan Chelsea supertähtedega hätta ei jäänud ning jätkas Liverpooli ilusat seeriat (2)

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga 13. vooru põnevuskohtumises leppis Liverpool koduväljakul Londoni Chelseaga 1:1 viiki. 

Mäng algas väga ettevaalikult, kui kummalgi meeskonnal häid võimalusi ei tekkinud. Vähehaaval läksid mõlemad julgemaks, kuid erilist tulevärki avapoolajal ei näidatudki ning riietusruumidesse mindi seisult 0:0. 

Pausilt naastes sai Liverpool kerge initsiatiivi, ent esiti rünnakul ohtlikuks ei saadud. Sama kehtis ka Chelsea kohta, kellel üksikud poolvõimalused tekkisid. 65. minutil õnnestus aga võõrustajatel ilusa kokkumängu lõpetuseks 1:0 juhtima pääseda, kui vormistajaks oli Mohamed Salah. 

Chelsea hakkas kaotusseisust üha enam riske võtma, mis avas ka rohkem mängu. Kõva surve kandiski vilja, kui vahetusest sekkunud Willian pooljuhuslikult tsenderdusena mõeldud palli väravasse suunas.

Punaste meeskonnas pääses kuuendat korda järjest algkoosseisu Ragnar Klavan, kes täismängu kirja sai. Eesti koondislasel oli küll üksikuid ärevaid momente, kuid üldises plaanis sai ta Chelsea superstaaride ohjamisega edukalt hakkama. 

Ühtlasi on Klavan osaline Liverpooli edukas seerias, kui Premier League´is on neli mängu järjest kaotuseta püsitud. Sel perioodil on endale lastud lüüa vaid kaks väravat. Lisades juurde kaks Meistrite liiga kohtumist, ollakse eestlase osalusel kaotuseta kõigis kuues. 

Viik jätab Liverpooli 23 punktiga viiendale kohale. Chelseal on nüüd kirjas 26 silma, millega hoitakse kolmandat kohta. Ühe mängu vähem pidanud liidermeeskond City kontos on 34 silma.