Ragnar Klavan (punases) võitlsues Davide Zappacostaga.Foto: PHIL NOBLE
Jalgpall
25. november 2017, 22:03

TWITTERIMÖLL | Liverpooli jalgpalliportaal andis Klavanile madalaima hinde, mis ajas fännid marru

Liverpooli jalgpallimeeskond viigistas Premier League´is koduväljakul Londoni Chelseaga 1:1. Pärast iga kohtumise lõppu hindab meeskonna infokandja Liverpool Echo platsil käinud pallurite esitust. 

Nõnda tehti mõistagi ka täna ning kõige madalam hinne - 4 (kümnepallisüsteemis), pandi kogu kohtumise kaasa teinud Ragnar Klavanile.

"Tema ja Joel Matipi (keskkaitsepaariline) vahele jäi liiga palju ruumi. Eriti esimesel poolajal, kui vastased seda hästi ära kasutasid. Üks kohutav klaarimine teisel poolajal, otse vastu Moratat. Näitas üles närvilisust," kirjutab Echo. 

Eriti kõrgelt ei hinnatud ka Klavani paarilist Matipit, kes sai hindeks 5. Küll aga said kiita äärekaitsjad Alberto Moreno ja Joe Gomez, keda hinnati vastavalt 6 ja 7ga. 

Küll aga ei nõustunud Echoga Twitteris arvamust avaldavad Liverpooli fännid. Paljud säutsunud inimesed imestasid, miks nende arvates soliidselt esinenud keskkaitsja nii madala hinde sai. 

Üldises plaanis leidub ikka neid, kes Eesti koondislase mänguga rahul on, aga ei puudu ka tüübid, kes meie meest ei salli.