Kristian Kullamäe. Foto: Martin Ahven
Korvpall
27. november 2017, 17:00

Noorkorvpallurid Saksamaal: Kullamäe korraldas järjekordse viskekontserdi, Drell aitas meeskonna viimaks võidule

Samal ajal kui Eesti meeste korvpallikoondis tähtsat MM-valiktsüklit mängib, olid Saksamaal võistlustules meie tulevikulootused Kristian Kullamäe ja Henri Drell. 

Kuigi kõrgliigas mindi rahvusesinduste mängude ajaks puhkusele, siis madalamal käis möll edasi. Nõnda oli Kullamäe võistlus tules tugevuselt neljandas liigas, kui kaitses Oettinger Rocketsi duubelmeeskonna värve. 

18aastane tagamängija sai üleplatsimehena kirja võimsad 37 punkti. Korvirõnga läbisid 10 kahepunkti-, 4 kaug- ja 5 vabaviset. Sellest jäi aga väheks, sest võõral väljakul jäädi alla Treuchtlingenile. Ühtlasi oli see Oettingeri duubelmeeskonnale kümnest mängust teiseks kaotuseks. 

Samal ajal pidas Drell kohtumise Saksamaa esiliigas, kui aitas Baunach Young Pikesi lõpuks võidule. Koduväljakul saadi 83:73 jagu Heidelbergist, millega teeniti 11. voorus viimaks hooaja esimene triumf. 

Eelmises kohtumises koosseisust välja jäänud 17aastane Drell sai platsile ligi 14 minutiks ning viskas viis punkti, tabades viskeid väljakult 5/2. Episoodiliselt Baunachis palliv Kerr Kriisa sel korral koosseisu ei mahtunud. 

Võta Õhtulehe ja Playplusi ühispakett ning vaata Eesti korvpallikoondise MM-valikmänge otse internetist. Loosi läheb iPad!