Liverpool võib rõõmustada. Foto: JOHN SIBLEY
Jalgpall
2. detsember 2017, 18:53

VIDEO | Ragnar Klavan vaatas pingilt, kuidas Liverpool Brightonis lustis

Liverpooli vutimeeskond alistas Premier League´i 15. vooru kohtumises võõral väljakul uustulnuka Brightoni 5:1. 

Kuigi Punased polnudki mänguliselt ehk nii palju üle, siis oma võimalused realiseeriti hästi. Ots tehti lahti pooltunni möödudes, kui kaks esimest väravat tulid väga lühikese vahega vastavalt 30. ja 31. minutil. Täpsed olid Emre Can ja Roberto Firmino.

Pikalt pausilt naastes jõudis taaskord sihile Firmino, kes vaid nelja minutilise mänguaja järel Liverpooli 3:0 ette viis. Vaid kaks minutit suutsid aga võõrustajad penaltipunktilt ühe tagasi lüüa. Kuigi Brightonil oli veel mitmeid häid võimalusi, siis rohkem Simon Mingnolet´ väravalukku lahti muukida ei õnnestunud. 

Sihile jõudis hoopis rahulikult tegutsenud Liverpool. Alustuseks suunas Philippe Coutinho 87. minutil väravasse kavala karistuslöögi ning vaid mõni hetk hiljem saatis Lewis Dunk palli oma puuri. 

Juba enne kohtumist oli teada, et Ragnar Klavanil oli tervisega probleeme. Küll aga mahtus Eesti koondislane vahetusmeestepingile. Kuivõrd vigastusega on eemal ka Joel Matip, pidi keskkaitses Dejan Lovreni kõrval koha sisse võtma poolkaitsja Emre Can. 

Ühtlasi pole Liverpool kõikide sarjade peale viimases kaheksast mängust kaotanud ainsatki. Premier League´is on 15 vooruga kirjas 29 punkti, mis annab neljanda koha. 

Samal ajal peeti veel hulgaliselt kohtumise, kui kõige üllatavam tulemus tuli Watfordist, kus Tottenham ei suutnud enamat 1:1 viigist kohaliku meeskonnaga. Hooaega hästi alustanud Spurs pole nüüd viimases kolmes mängus võidurõõmu tundnud. 

Tänaste mängude tulemused: 

Tabeliseis: 

Õhtu lõpetab kell 19.30 algab Arsenali ja Manchester Unitedi duell.