Maik-Kalev Kotsar võitluses. Foto: USA TODAY Sports
Korvpall
2. detsember 2017, 23:08

Kotsar on vabavisetega püstihädas, ent möllab lauas, Nurgeri partii jäi lahjaks

Täna õhtul olid USA üliõpilaskorvpalliliigas võistlustules nii Maik-Kalev Kotsar kui ka Rauno Nurger. Mõlemad mehed aitasid oma koduklubid võidule. South Carolina alistas 76:70 Massachusettsi, Wichita State 69:62 Baylori. 

Kotsar alustas tormiliselt, kui viskas South Carolina esimesest kaheksast punktist kuus ning avapoolajal kokku kaheksa. Võinuks lisagi tulla, ent läbi hooaja vabaviskejoonelt hädas olev eestlane eksis kolmel korral. 

Pärast pausilt naasmist Kotsar oma punktiarvet ei kasvatanud, ent võitles kõvasti nii kaitses kui ka lauas. Meie mees rabas maha kaheksa lauapalli, millest kolm ründest. Lisaks tegi ta ka kolm vaheltlõiget. 

Märkimisväärne on, et Kotsar on tänavu kaheksas mängus teeninud 22 vabaviset, ent tabanud vaid 7! Tänases kohtumisese jäigi tema saldoks 3/0. Kaheseid tabas ta 7/4, mööda läks ainuke teele saadetud kolmene. 

Pingilt sekkunud Rauno Nurger alustas erinevalt kaasmaalasest nigelalt, kui jäi avapoolajal nullile. Pausilt naastes läks veidi lõbusamaks, kui meie mees kohtumise lõpuks ikkagi neli punkti kätte sai. 

Lisaks hankis Nurger neli lauapalli ja andis ühe resultatiivse söödu. Üldises plaanis on korvialuse müraka mäng läinud langevas joones. Nõnda vähe punkte on ta varasemalt visanud vaid ühes tänavuses kohtumises. 

Wichita on seitsmest mängust võitnud siiani kuus. South Carolina saldo on 6-2.