Rõõmus Eesti saalihokinaiskond.Foto: Aldo Luud
Spordivaria
3. detsember 2017, 12:23

SUPER! 12. sekundil kaotusseisu jäänud eestlannad purustasid MMil Singapuri koondise (4)

Eesti saalihokinaiskond lõpetab MMi C-alagrupi kahe võiduga. Kui üleeile alistati Austraalia ja eile jäädi alla Slovakkiale, siis täna purustati Singapur 10:4.

Tõsi, kohtumine ei alanud Eestile hästi, sest juba 12. sekundil viis Natalia Wee Singapuri juhtima. Meie naised ei jäänud aga vastastele võlgu ning mänguaja vahemikus 2.07-5.54 viskasid eestlannad suisa neli väravat.

Maarjamaa esinduse parimad väravakütid olid kaks tabamust kirja saanud Edith Pärnik, Reti Väärt ja Kati Kütisaar. Kaks resultatiivset söötu said kirja nii Diana Klavan, Inge Kuld kui ka Merli Süvari.

Eesti kohtub play-off'i avaringis B-alagrupi kolmanda koha naiskonnaga. Selles alagrupis on praegu mängitud vaid kaks kohtumist, alagruppi kuuluvad Saksamaa, Poola, Rootsi ja Šveits.

Eesti koondise järgmine mäng algab teisipäeval, 5.detsembril kell 10. Selle mängu võitja pääseb MMi esikaheksa sekka, kaotaja hakkab mängima kohtadele 9-12.

Igal juhul on Eesti naistekoondis sel MM-il juba ajalugu teinud. Varasemast on koondise parimaks tulemuseks jäänud 15. koht 2009. aastast.