Matthias Tass meistriliiga mängus Valgaga.Foto: Martin Ahven
Korvpall
3. detsember 2017, 18:23

Täiendatud kell 18.24 Kalev/Cramo esindaja kommentaariga!

Matthias Tass on liikumas Kalev/Cramost TTÜsse?

Alar Varraku lahkumine BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreeneri kohalt tõi kaasa ka abitreener Martin Müürsepa lahkumise ning nüüd on meisterklubist edasi liikumas ka noor lootus Matthias Tass, kelle vastu tunneb huvi TTÜ.

"Ma pole neil päevil suhelnud ei Kalevi ega Matthiase endaga, kuid tema kauaaegne treener Sixten Tomingas küsis, kas TTÜ on temast huvitatud," rääkis TTÜ meeskonna abitreener ja mänedžer Raido Ringmets Õhtulehele. "Ma ei teaTassi ja Kalev/Cramo vahelise lepingu juriidilisi nõkse. Me ei ole tahtnud seda teemat torkida, pole meie stiil teisi mängijaid ära tõmmata. Aga kui ta on vaba mees, võtaksime ta endale."

Kalevi endine peatreener Alar Varrak rääkis teisipäevases Õhtulehe korvpallisaates "Viies veerandaeg", et ühel Kalevi mängijal on lepingu kohaselt luba lahkuda, kui tema enam klubis ei jätka. See mängija on Tass.

Kalev/Cramo mänedžer Kaarel Sibul lausus Õhtulehele, et midagi sajaprotsendiliselt kindlat veel pole. "Saan Tassiga teisipäeval kokku, soovi klubist lahkuda ei esitanud tema ise," ütles Sibul.

Kas Tassi leping lubab tal Varraku lahkudes vabalt kaabut kergitada? "Päris üheselt see niimoodi pole. Lepingut võib ka teistmoodi tõlgendada," vastas mänedžer.

Mängija endaga ei õnnestunud praegu ühendust saada. Märgiline on asjaolu, et Tass ei kuulunud Kalevi reedeses mängus Pärnu Sadamaga võistkonda. Sel hooajal on ta väljakul käinud neljas meistriliiga mängus ning kogunud keskmiselt 18 minutiga 5,3 punkti ja 4,3 lauapalli.