Alar Varrak saab end Moskvas viis päeva täiendada.Foto: Martin Ahven
Korvpall
5. detsember 2017, 17:42

CSKA teeb Alar Varrakule erandi ja lubab enda köögipoolega tutvuma (2)

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna endine peatreener Alar Varrak läheb järgmisel nädalal viieks päevaks Moskvasse, stažeerima Euroopa ühe tugevama klubi CSKA juurde.

"Päris täpsed detailid lepime kokku kohapeal, kuid peaksin nägema kõiki treeninguid ja skautingupoolt, saama osaleda ka video analüüsimisel," ütles Varrak, kes suhtles ka CSKA peatreeneri Dimitris Itoudisega isiklikult.

"Tahan näha, kuidas käib tippklubis suhtlemine mängijatega, kui palju pööratakse tähelepanu vastaste skautimisele. Päris nii ma siiski ei saanud, et ka mängu eel ja poolajal riietusruumis viibida."

CSKA kohtub pühapäeval Ühisliigas Kaasanis sealse Unicsiga, esmaspäeval on vaba päev ja teisipäeva hommikul siirdub Varrak Moskvasse. Tema sealoleku ajal peab meeskond ühe mängu, Euroliigas Tel Avivi Maccabiga.

"See on sel poolaastal CSKA-l ainus nädal, kus nad on viis päeva järjest kodus. Reisidele mind kaasa ei võetaks. Kokkuvõttes on ikkagi tegemist üsna hea võimalusega. Sain aru, et mulle tehakse erand, sest väidetavalt pole CSKA juba aastaid väljastpoolt klubi kedagi nii lähedale oma köögipoolele lasknud," rääkis Varrak.

Ta lisas, et töö käib ka Hispaania suunal ning võib-olla õnnestub uue aasta alguses minna veidi pikemaks ajaks ühe sealse klubi juurde. Samuti on Varrakul olnud kohtumisi korvpalliliidu peasekretäri Keio Kuhiga ning arutatakse ühe võimaliku projekti teemal.