Callum Mawsoni noore elu kõige piinlikum hetk. Foto: Twitter
Jalgpall
5. detsember 2017, 18:14

FEKAALISKANDAAL! 17aastane jalgpallifänn: vannun jumala nimel, et mina tribüünil ei roojanud

Sunderlandi jalgpallimeeskond sattus nädalavahetusel omapärasesse fekaaliskandaali, mida Inglismaal läbi nalja poo-gate’iks kutsutakse.

Nimelt süüdistatakse 17aastast Callum Mawsonit tribüünile roojamises. Mees ise oli enda sõnul niivõrd purjus, et ei mäleta juhtunust midagi, kuid ometi on ta nõus käsi südamel vanduma, et fekaale temast staadionile ei jäänud.

Piltidel on näha, et noormees lasi püksid rebadele ja mingeid kummalisi toimetusi ta oma istme juures ajas. Üleüldse oli tegemist nooruki elus ühe üsna raju päevaga, sest hommikusöögiks sõi ta oma advendikalendrist kaks väikest šokolaaditükki ja jõi seejärel ära 12 pinti õlut ning kuus pinti siidrit. Kokkuvõttes on mehehakatis meedia vahendusel ametlikult vabandanud ja loodab, et talle ei määrata eluaegset staadionikeeldu.

„Vabandan, mul on tõesti kahju. Vannun jumala nimel, et ma ei roojanud tribüünile. Läksin staadionile ja järgmine asi, mida mäletan, on hetk, kui olin kongis,“ selgitas ta. „Sain juhtunust teada alles kell 11 õhtul, kui sõber mulle Facebookis rääkis. Gary Lineker oli fotot Twitteris jaganud. Mul on väga piinlik ja ma ei kujuta ette, millega tegelesin.“

Mõned inimesed on sotsiaalmeedias kinnitanud, et Mawsonist jäi põrandale vedelama üks korralik „kook“. Ta ise aga väidab, et sõbrad on talle öelnud, et midagi sellist ei juhtunud.“

Fänn kinnitas Mirrorile antud intervjuus, et saab palju vihaseid kirju, kuid tegelikult on tal juhtunu pärast väga piinlik. „See pole üldse minu moodi,“ kinnitas ta. Muremõtteid on tema peas praegu palju: näiteks kardab noormees, et vahejuhtum võib raskendada tal töökoha leidmist.