Aleksandr Altosar. Foto: FCI Tallinn
Jalgpall
8. detsember 2017, 14:37

Hiljuti uue vutiklubi loonud Altosar kardab Infoneti omaniku kriminaalset kättemaksu (2)

Suve lõpus FCI Tallinnast minema löödud ning hiljuti uue jalgpalliklubi FC Tallinn loonud Aleksandr Altosar kardab, et Infoneti omanik Andrei Leškin haub tema vastu füüsilist kättemaksu. 

Altosar ja Leškin on tülis, sest esimene lõi Infoneti ja Levadia ühinemise järel omaenda klubi FC Tallinna, mis on tänaseks üle meelitanud pooled Infoneti noortetreenerid, ülemineku kasuks on otsustanud ka suurem osa Infonetis mänginud lastest.

Leškin ja Infonet nõuavad nüüd uuelt klubilt iga lapse eest kopsakat üleminekutasu, mida neil jalgpalliliidu reglemendi kohaselt on ka täielik õigus nõuda - kui vastavaid summasid ei tasuta ning kokkuleppele ei jõuta, tuleb klubi vahetanud lastel kolmeks aastaks Eesti meistrivõistlustelt eemale jääda.

Altosare andmetel istus Leškin koos Levadia presidendi Viktor Levadaga hiljuti restoranis Chicago ning arutas võimalusi, kuidas Altosarele kätte maksta. 

Väidetavalt oli Leškin vestluse ajal korrutanud fraasi: "Ma sellele Altosarele veel näitan", samuti arutati väidetavalt võimalusi, kuidas laste kaudu meest mõjutada. 

Refereeritud artikli täistekst Delfis.