Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. detsember 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 14. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema tänane päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kõigil meist on saladusi ning kahetsusväärseid seiku minevikust. Võib tekkida olukord, kus sul tuleb ebameeldiva mälestusega silmitsi seista või saab mingi saladus avalikuks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tahad tegutseda ja sinu tegevus on valdavalt ka tulemuslik, julge pealehakkamisega saavutad oma eesmärgid kiiresti. Jõuad lühikese ajaga üsnagi palju ära teha.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ole rahaasjus ülimalt hoolikas – enne otsuste tegemist mõtle üheksa korda. Kui suudad ära tabada õige hetke tegutsemiseks, toob su tegevus pikemas perspektiivis edu.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võta rahulikult, keskendu meeldivatele asjadele – ja su elu on lihtne ja mugav. Ambitsioonikus paneb sind praegu keerukatesse olukordadesse.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ebakindlust võib tekitada tõdemus, et sul on otsuste tegemiseks liiga vähe infot. Selle lünga korvab aga üsna edukalt su suurepärane intuitsioon. Usalda rohkem kõhutunnet.

Neitsi
23. august – 22. september

Nüüd tuleks vanad rahaasjad korda ajada. Suuna pilk pigem minevikku. Päev ei sobi suuremate ostu- või müügitehingute tegemiseks, eelkõige koduga seotud valdkonnas.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Elu pole meelakkumine, aga sul on jõudu ka keerukates olukordades edukalt vastu pidada. Uusi asju alusta vaid valdkondades, milles sul on põhjalikud teadmised.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ole uudishimulik ja tähelepanelik – võid saada infot, millele tuginedes on sul lihtne tähtsaid otsuseid langetada. Teave võib sinuni jõuda ootamatult, täiesti juhuslikus olukorras.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ehkki ka ärialase koostöö tegemine sujub hästi, on väljavaated eriti head just armuasjade ajamisel. Usalduslikud jutuajamised lähendavad sind partneriga ja tugevdavad suhet.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ehkki oled mõelnud, et minevikuga on rahu tehtud, kerkivad kunagised teemad  päevakorrale. Küllap tuleb kokkupuutumist inimestega, kellega on midagi lahendamata jäänud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pühendud eeskätt kohustuste täitmisele, lõbutsemislusti lihtsalt ei ole. Võid olla liigagi kriitiline nii iseenda kui ka oma kaaslaste suhtes.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suudad vältida eelarvamusi. Sinu jaoks on põnev heita maailmale pilk sootuks uuest vaatenurgast: nii märkad detaile, mis varem kahe silma vahele jäid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uus aastaring kujuneb ilmselt nii meeldivaks kui ka kasulikuks. Sind viib edasi süsteemne mõtlemine ja oskus kaasinimestega kenasti suhelda. Enne mõtled, alles siis ütled, suudad mõista ka teiste tujusid ning tegutsemismotiive. Võimalik, et pead lõpule viima asjad, mis kunagi pooleli jäid.