Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
16. detsember 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 16. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema tänane päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Päev võib püsisuhteis pingeid tuua. Rutiini sa ei talu, kohustused tunduvad rusuvad. Su tähelepanu võivad köita uued huvitavad vastassoolised.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Eelistaksid lõbusalt aega veeta ning meeldivate inimestega suhelda, ent kohustused sunnivad sind takka. Proovi kohustustest positiivne osa üles leida ja sellest rõõmu tunda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kangekaelne soov oma tahtmist maksma panna ajendab sind tegema teisi ärritavaid käike. Kui ise provotseerid, pead hakkama konfliktide lahendamisega kurja vaeva nägema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled tugev ja tasakaalukas, aga ümbritsev õhkkond on ärev. Ära lase kellelegi teisel oma tuleviku üle otsustada, vali ise, millist teed mööda edasi liikuda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Nüüd võid leida viisi, kuidas meeldiva tegevuse abil raha teenida. Tunned hästi valdkonda, mis puudutab su huviala, sellealased teadmised osutuvad kasulikuks.

Neitsi
23. august – 22. september

Naudid suhtlemist ja lõbusas seltskonnas viibimist. Oled pealiskaudne, sul pole tahtmist tõsistesse probleemidesse süüvida, põikled neist kõrvale lootes, et kõik laheneb iseenesest.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Armastus võtab katuse sõitma. Sul on tahtmine usaldada armastatule oma varjatuimaid saladusi, ent kas üldse tunned teda nii hästi, et ta usaldusväärsuses veendunud olla?

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on rohkesti ideid, mismoodi raha teenima hakata. Ehkki mõtted on iseenesest head, ei ole sa hetkel kuigi järjekindel, mistõttu ei õnnestu ideid veel teoks teha.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võid olla üsnagi pealiskaudne ja kergemeelne. Sind paeluvad erinevad teemad, ent sa ei süvene millessegi korralikult. Praegu alustatud tegevused kipuvad pooleli jääma.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Koostöö teistega ei suju aga kõige paremini. Oled oma mõtete õigsuses niivõrd veendunud, teiste arvamused tekitavad vastuseisu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Parem oleks, kui suudaksid sõprussuhted ja äriasjad rangelt lahus hoida. Kui sul siiski on mõne sõbraga ühine äri, kisuvad suhted nüüd kardetavasti keeruliseks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tahad pikemas perspektiivis oma majanduslikku seisu parandada. Sinu plaanid on ilusti paigas, ära neid muutma hakka. Liigu edasi samm-sammult,  kiirustamine midagi head ei too.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval aastal oled vägagi suhtlemisaldis ja uuendusmeelne. Ei maksa pelgast kohusetundest pingutada, tee seda, mis sulle rahuldust pakub ning edu saadab sind. Tekib kokkupuuteid paljude erinevate inimestega, sealhulgas meeldivate vastassoolistega. Naudid flirti, välistatud pole ka tõsisema suhte algus.