Ilu ja mood

SOE JA GLAMUURNE MOEOST: kasukas, mille valmistamine aitab hoida Eesti loodust tasakaalus (3)

LISA KOMMENTAAR

abc11. detsember 2017, 15:33
Mul on juba 23 aastat nutriakasutkas,mis samuti väga sobiv meie kliimasse - ei tee vihmgi midagi ja tuul läbi ei tule. Välimus korras,kui hoolitseda ja parandada. Loomakaitsjad tahaksid,et terve maailm käiks naftast toodetud riietega, aga SEE on tervisele kahjulik - kunstnahk ei hinga,ei idane,ei mädane.Sellest ei saa lahti,kui enam ei taha, ja see on ebatervislik.Aga poliitikaks hea küll,kisaga saab tähelepanu.Loomade mõislikul kavatamisel / küttimisel on alati kindel,et neid jätkub.Naftat ja muid taastamatuid maavarasid ei tule juurde.
Armetus10. detsember 2017, 12:05
Elusolendi surma enesele selga riputada ja siis end "ilusaks" pidada on ikka väga rõve!
Koprad on sisse toodud ja kuna nad on siin,siis las olla.Kujundavad maastikku ilusasti teistlaadseks,pole nii igav maastik.Metsa ja maaomanikud omas ahnuses tigedad.
Karusnahku siin reklaamida on arengus tagasi minna. ARMETU on naine,kes on nii hirmsas suhtenäljas sõltuvuses,et ei suuda tunda ega mõelda väljapoole.Kasukas sind ilusamaks ei tee.
Kunstnahk -palun väga. Teeb ilusamaks.
Jahimehest naised ikka väga igatsevad dominad olla -nii suur alaväärsus siis.sama neil kes loomanahku kannavad.Tegelege oma hingega parem.
Minu arust on inimesi nii palju, et nad teevad loodusele ja teistele liikidele suurt ja korvamatut kahju!9. detsember 2017, 22:42
Täpselt sama loogika nagu meie poliitikiutel.
Kui sügisel kümme hane maha lasti ja keegi sellest pilti tegi tõusus selline lärm, et maksumaksjate poolt kinni makstud ametnikud pidid oma aega raiskama hakkama seletuste peale.
Paluks infot, et mitu kobrast läheb tarvis ühe kasuka peale ja siis palun fotot meediasse, kus kasukajagu tapetud kopraid reas enne kasukatööstusse minekut.