KIHLUS: Briti prints Harry ja kallim Meghan Markle poseerivad fotograafidele esimest korda pärast kihluse teatamist Kensingtoni palee aias Londonis. Näitlejanna kandis valget mantlit Toronto brändilt Line the Label, P.A.R.O.S.Hi rohelist kleiti ja oma lemmikuid nahatooni Aquazurra kontsakingi.Foto: AP/ SCANPIX
Ilu ja mood
10. detsember 2017, 13:19

Meghan Markle'i stiilimuutus: Ameerika näitlejannast kuningliku pere liikmeks (6)

Eelmisel nädalal kihlusest teatanud prints Harry ameeriklannast kallim, menusarja „Suits“ näitlejanna Meghan Markle on juba võitnud brittide südamed. Nagu kuningliku pere puhul ikka, on ka 2018. aasta kevadel abielluv Meghan kiirelt tõusmas stiiliikooniks. Kõik, mida näitlejanna kannab eraelus kaamerate ette jäädes, punasel vaibal või printsi kihlatuna uusi kuninglikke ametikohusi täites, on teravdatud tähelepanu all ja kaob poelettidelt valguskiirusel.

Novembris ajas Meghan Markle meedia kihevile, kui selgus, et ta abiellub mais Londonis prints Harryga. Temast saab kuningliku pere liige, mis tähendab ka rangemaid reegleid riietuses. Enne kui Meghanist sai ihaldatud printsi kallim, armastas ta kanda mugavaid šortse, minikleite ja lühikesi seelikuid, aga kõik see paistab tasapisi kaduvat ning näitlejanna stiil on muutunud aina rangemaks ja keha katvamaks. On teada, et kuninganna ei poolda põlvede ega õlgade näitamist ning paistab, et selles suunas on liikunud Meghanigi eelistused.

Tulevase kuningliku pere liikme stiil on klassikaline, läbimõeldud ja kergelt glamuurne. Meghan ei lase end moesuundadest mõjutada ning panustab kehasse töödeldud ja hästiistuvatesse lühikestesse ülikondadesse, elegantsetesse mantlitesse, keskmise pikkusega seelikutesse ja nahavärvi kontskingadesse. Näitlejaameti hülgav kaunitar armastab kanda selliste tootemarkide nagu Erdem, Self Portrait ja Roland Mouret loomingut. Meghan käib korrapäraselt New Yorgi moenädalal ning on ka oma punase vaiba stiili aja jooksul täiuslikuks lihvinud.

„Armastan ka Prantsuse moodi stiliseerimist, nii et riietus moodustab terviku, aga midagi on selle juures korratu – näiteks soeng või meik,“ kirjeldas ta oma stiili väljaandele Glamour. Meghanit saab harva näha ilma tema signatuuriks kujunenud lendleva föönisoenguta ja terava ninaga kõrgete kontskingadeta. Samuti on märgatud sarnasust tema „Suitsi“ sarjas kehastatava tegelaskuju Rachel Zane'iga, kes armastab kanda figuuri järgivaid pliiatsseelikuid.