Ronnie O'Sullivan.Foto: BEN STANSALL
Spordivaria
11. detsember 2017, 20:27

Järjekordse rekordini jõudnud O'Sullivan: ma ei saa öelda, et olen läbi aegade parim (3)

Snuukerilegend Ronnie O'Sullivan teenis nädalavahetusel oma karjääri 18. suurturniiri võidu, kui alistas Suurbritannia meistrivõistluste finaalis kaasmaalase Shaun Murphy 10:5. 

Järjekordse suurvõiduga tõusis O'Sullivan ühele pulgale šotlase Stephen Hendryga. Kuid nagu sellest veel vähe oleks olnud. Lisaks saab inglasest snuukeriäss kuulutada nüüd maailmale, et on Briti saarte meistrikarikaga saanud poseerida kokku kuuel korral (jagab rekordit Steven Daivisega). Kuid ometi ta seda ei tee...

"Rekordid, milleni ma nüüd küündisin, on head. Kuus Suurbritannia meistrivõistluste ja 18 suurturniiri võitu iseloomustavad pigem seda, kui kaua ma olen tippsporti teinud," sõnas O'Sullivan pärast võistlust.

"Samas, ei saa ma kunagi öelda, et olen läbi aegade parim. See ei ole lihtsalt minu loomuses. Olen rahul, et olen aastate jooksul saanud häid etteasteid pakkuda," lausus mees. 

"Ütleksin, et umbes 10 või 12 turniiril olen ma uskumatult head snuukerit mänginud ja see on midagi, mille üle uhke olla. See on midagi, mis mängib minu jaoks suuremat rolli, kui tavalised rekordid."