LiAngelo ja LaMelo Ball.Foto: Twitter / Big Baller Brand
Korvpall
12. detsember 2017, 09:20

Kurikuulsad vennad Ballid tulevad Balti liigas mängivasse Leedu klubisse!

LaVar Ball teeb absoluutselt kõik selleks, et tema pojad oleks maailma korvpallimeedia keskpunktis. Lonzo on otsaga jõudnud välja Los Angeles Lakersisse, tolle noorematele vendadele otsis ta aga mängupaika üle maailma.

Nüüd näib, et see on leitud. ESPNi sulesepp Adrian Wojnarowski säutsus öösel, et LiAngelo (19) ja LaMelo Ball (16) on lähedal lepingule Leedu klubiga Prienai Vytautas! Mõni tund hiljem kirjutas ESPN kontrahtist juba kindlas kõneviisis.

Prienai peatreener Virginijus Šeškus on hästi tuttav ka Eesti publikule. Foto: Alar Truu

Prienai osaleb Balti liigas ning on eesotsas oma värvika peatreeneri Virginijus Šeškusega käinud aastate jooksul korduvalt ka Eestis. Kas ja millal Balli-vendasid siinmail näha saab, on siiski lahtine, sest Prienai on tänavused Balti liiga alagrupimängud Maarjamaal juba ära pidanud - Pärnut võideti, Raplas tuldi enne lõpuvilet platsilt ära ja saadi tehniline kaotus. 16. jaanuaril sõidab Prienaisse mängima Pärnu ja veel hiljem Rapla meeskond.

LaVar Ball on öelnud, et tahab poegi näha koos ühes klubis mängimas. ESPNi andmetel pole siiski kindel, et Balle ootab Leedu liiga kohtumistes suur mänguaeg. Küll võivat Balti liigas mõlemad teenida 20-25 minutit.

Muuseas leiab Rapla-mäng ESPNiski kõlapinda - tõsi, Eesti kossupealinna seal nimeliselt ära ei mainita. "Meeskonna (Prienai - toim) saldo Balti liigas on 4-1, ainus kaotus on loobumiskaotus. Mäng katkestati kolm minutit enne lõppu seisul 65:65 pärast seda, kui treener eemaldati mitme küsitava vile järel," kirjutas ESPN.

Lisatakse, et tiimil pole peamänedžeri ning kehva rahalise seisu tõttu ei harjutata regulaarselt. Peatreeneri ja mänedžerina tegutsev Šeškus loodab Ballide värbamisega klubi olukorda parandada.

Vaid mõni päev varem oli teise Leedu klubi Panevežse Lietkabelise siis veel ametis olnud peatreener Arturs Štalbergs säutsunud Ballidele viidates, et turvamehed kuluksid neile ära küll, viidates poiste hiljutisele Hiinas juhtunud intsidendile. Huvitava kokkusattumusena kaotas Lietkabelis mõni päev hiljem just Prienaile ja see kaotus kukutas Štalbergsi ametist!