Pep Guardiola Old Traffordil.Foto: Reuters / Scanpix
Jalgpall
12. detsember 2017, 16:31

Pep Guardiola Old Traffordi kähmlusest: me ei läinud tähistamisega üle piiri

Briti ajaleht The Guardian kirjutas eile, et jalgpalli Manchesteri derbi järel (City võitis Old Traffordil 2:1 Unitedit) läks riietusruumide juures ütlemiseks ja kohati ka füüsiliseks rüseluseks. Intsidendis osales kokku ligi 20 mängijat ja meeskondade esindajat. Enim sai kannatada City abitreener Mikel Arteta, kelle kulm löödi lõhki.

The Guardianiga vestelnud pealtnägijate sõnul algas kõik sellest, et võidujoovastuses City mängijad kuulasid oma garderoobis valjult muusikat, mis ärritas Unitedi peatreenerit Jose Mourinhot. Portugallane palus tümpsu vaiksemaks keerata ja nõudis kaotajate vastu suuremat austust.

City peatreener Pep Guardiola sõnas täna, et nad ei läinud tähistamisega üle piiri. "Southamptoni mängu järel rõõmustasime samamoodi," vahendab BBC Guardiola sõnu.

"Inimesed peavad mõistma, et olime õnnelikud. See oli derbi oma lähima rivaaliga. Arvan, et kõik meeskonnad üle maailma on sama rõõmsad, kui nad võidavad derbimängu. Kui võitsime Bayerniga, olime õnnelikud. Niisamuti tähistasime Barcelonaga."

Guardiola lisas, et City kirjutab Inglismaa jalgpalliliitu juhtunu kohta avalduse, kuid ei soostunud selle sisu kommenteerima.