Kertu Laak.Foto: Robin Roots
Võrkpall
13. detsember 2017, 10:43

VÄGEV! Eesti paremaid naisvõrkpallureid tegi eurosarjas hea mängu

Eesti rahvusnaiskonna üks liidreid, diagonaalründaja Kertu Laak tegi eile hea mängu eurosarjas Salo LP Viesti eest, kui CEV Cupil alistati 3:0 (25:8; 26:24; 25:20) Brno Kralovo Pole naiskond.

Laak tõi 12 punkti (+11) nagu ka naiskonnakaaslane Ronja Heikkiniemi. Eestlanna lõi punktiks 20st tõstest 9 (45%), 2 punkti lisandus servilt ja 1 blokiga. Kaotajate poolel tõi kolm mängijat võrdselt 10 punkti: Pavla Meidlova, Kristyna Boulova ja Nikola Pistelakova, vahendab volley.ee

Laak sõnas mängujärgselt, et naiskond suutis oma taset hoida. "Alustasime väga hästi ja kuigi vastane sai oma mängu teises ja kolmandas geimis ka käima, aga meie tõstsime ka oma kvaliteeti ja suutsime geimi lõpud enda kasuks pöörata. Võõrsilt 3:0 võit, mis saaks veel parem olla!" kommenteeris Laak.

Kordusmäng peetakse 10. jaanuaril.

Laak ja Salo naiskond alustasid euroteekonda kõrgeimalt tasemelt ehk Meistrite liigast, kus kaotati teises eelringis Bulgaaria klubile Plovdivi Maritzale ja langeti aste madalamale.

Täna peab oma euromängu teine rahvusnaiskonna mängija Anu Ennok, kui tema koduklubi Sm'Aesch Pfeffingen (Šveits) kohtub CEV Challenge CUpi raames kodus Zagrebi Mladostiga. Kohtumine algab kell 19.00.