CHALICEFoto: Aldo Luud
Inimesed
13. detsember 2017, 14:00

Jarek Kasar ja disko! Laupäeval tähistab peosari Disco Tallinn 3. sünnipäeva

Sel laupäeval tähistab popp kontserdi- ning pidudesari Disco Tallinn oma kolmandat sünnipäeva.

Disco Tallinn on erilistes asukohtades erilisi elamusi pakkuv sündmustesari. Ta ülistab disco ajastut ja muusikat, segades seda maitsekalt nii näiteks toidu, ooperi kui Eesti loodusega. Kuna sarja üks trumpe on väärikad, omas žanris tipp-artistid välismaalt, on aastate jooksul võõrustatud aukartust äratavat nimekirja DJdest ning bändidest – Louie Vega, Joey Negro, Tortured Soul, Kraak & Smaak, Rasmus Faber, Nicky Siano ja teised. Edukat koostööd on tehtud nii filmifestivaliga PÖFF, aktsiaseltsiga Telia kui ka näiteks toiduvõlur Peeter Piheliga, laval on üles astunud ka suur hulk andekaid Eesti artiste Olav Ehalast Estonia solisti Oliver Kuusikuni.

Disco Tallinn teeb enda sõnul asja südamega, tõstab pidevalt taset ning soovib jätkuvalt üllatada nii ennast kui külastajaid.

3. sünnipäeva tähistamine Disco Tallinna „kodus“ teater NO99 kohvikus toimub peamiselt Chalice'i ehk Jarek Kasari taktikepi all. Jarek annab südaöise kõhulihaseid trimmiva kontserdi, millele järgneb Disco Tallinn residentide Widenski ja Tom Lilienthali juhatatav pidu.

Uksed avatakse laupäeval, 16. detsembril kell 23.15, kontserdi algus orienteeruvalt südaööl. Piletid on eelmüügis Piletimaailmas ja Piletilevis ning uksel.

 Lisainfo Facebookis.