Sel nädalal tähistame Studio sünnipäeva ja külas on George FitzGerald Berliinist
Inimesed
13. detsember 2017, 14:33

Studios astub üles George FitzGerald Berliinist

Palju õnne! Klubi Studio tähistab kuuendat sünnipäeva!

Sel nädalavahetusel, 15. ja 16. detsembril tähistab Tallinna üks kuumim peokoht, klubi Studio oma kuuendat sünnipäeva ning sel puhul astub üles George FitzGerald Berliinist!

Kuus aastat tagasi avas Sauna tänaval uksed uus meelelahutusasutus, mis esimese klubina Eestis võttis kasutusele Funktion-One helisüsteemi ning hakkas pakkumae kahel korrusel eri-ilmelist muusikat. Sellest ajast on maha peetud 663 pidu, klubi on olnud avatud 3315 tundi ja seda on külastanud 105 välisartisti, kelle hulgas on olnud näiteks Julio Bashmore, B.Traits, Gorgon City, KiNK, Tensnake, jpt. 

Auväärsesse nimekirja lisandub sel laupäeval Berghainis tihti üles astuv George FitzGerald.

Publiku teadvusesse jõudis George FitzGerald 2012. aastal, mil tema lugu "Child" oli paljude jaoks tolle aasta kõige olulisem lugu ning teda peeti uue generatsiooni üheks kõige lootustandvaks produtsendiks Duke Dumonti ja Disclosure`i kõrval. Selle Watfordis sündinud ja nüüd Berliinis resideeruva produsendi muusikaline kujunemine toimus Londonis Black Market Records plaadipoes leti taga töötades, kus ta sai tuttavaks US deep house soundiga, millest sai üks tema tugevamaid mõjutajaid. Suurem läbimurre saabus 2015. aastal debüütalbumiga "Fading Love".

Reedel astub DJ pulti Eesti ööelu raskekahurvägi, teisel korrusel kooseisus Raul Saaremägi, Merimell, Raigo Smith, Widenski, Andreas Kask, Paap ning esimesel Jaan Jaago, MVP, Anton Must, Frank, Philgood ja Nova.

Laupäeval astub teisel korrusel lisaks George FitzGeraldile üles Dave Storm ning esimesel valivad muusikat Quest ja RUFF.

Uksed avatakse mõlemal päeval kell 00.00.

Rohkem infot peo kohta leiad SIIT! ja SIIT!

Sel nädalal tähistame Studio sünnipäeva ja külas on George FitzGerald Berliinist