Liis LemsaluFoto: Liina Notta
Inimesed
13. detsember 2017, 14:56

Eesti muusikaauhindade galal esinevad Trad.Attack! ja Liis Lemsalu

25. jaanuaril toimuv Eesti muusikaauhindade gala üllatab läbi aegade suurima esinejatehulgaga. Spetsiaalselt selleks õhtuks loodud erisõudega astuvad lavale Trad.Attack! ja Liis Lemsalu. Esinejate nimekiri täieneb pidevalt ning järgmised artistid tehakse peagi teatavaks.

 „See on üks väga tore hetk aastas, kus kohtab kõiki kaasmuusikuid, sest ülejäänud aja oleme kõik lavadel ja tuuridel. Kindlasti on see ka publiku jaoks tore sündmus, sest on võimalus näha paljusid Eesti artiste ühel laval,“ ütles Sandra Vabarna Trad.Attack!-ist.

Trad.Attack! Foto: Stina Kase

Eesti Fonogrammitootjate Ühingu esindajal Danel Pandrel on hea meel, et Trad.Attack!-il just sel ajal kalendris vaba aeg oli, kuna bänd lendab pidevalt mööda maailma ringi, ainuüksi sel aastal andsid nad 60 kontserti kahekümnes riigis.

Nii Liis Lemsalu kui Trad.Attack! astuvad lavale spetsiaalselt selleks õhtuks ettevalmistatud show'ga. Sandra Vabarna lubas, et nad annavad endast maksimumi nagu igal kontserdil, kuid sellest, mis täpsemalt laval toimuma hakkab, on veel vara rääkida.

Liis Lemsalu on veendunud, et sellest tuleb kõige vägevam ülesastumine, mis tal koos oma bändiga kunagi varem on toimunud. „Eriti hea meel on, et saan killukese oma värskest eestikeelsest albumist tuua EMA lavale ja televaatajate ette,“ ütles Lemsalu.

Liis Lemsalu ja Trad.Attack! tulid sel aastal välja ka uute albumitega, kuid kas nad jõuavad ka auhinnale nomineeritud artistide hulka selgub jaanuari alguses, kui tehakse teatavaks tänavused nominendid.

Lemsalu ja Vabarna on ühel meelel, et nii nominatsioon kui ka auhinna võitmine on alati väga suur au ja ülev tunne, järelikult on nende muusikat ja tegemisi märgatud ning need lähevad kellelegi korda.

Sandra Vabarna teab, et Eestis võidetud auhinnad omavad tähtsust ka välismaal. „See tähendab, et meil on kodumaal toetav fännibaas ja oleme ennast ühel muusikaturul juba tõestanud,“ ütles Vabarna.