LörtsFoto: TAIRO LUTTER
Ilm
13. detsember 2017, 16:56

ILMAPROGNOOS: sajab lund ja vihma, puhub tugev tuul

Pärastlõunal on teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel soolamärjad või soolaniisked. Teepinna temperatuurid on valdavalt miinuspoolel. Kohati sajab lund või vihma.

Ilmaprognoosi kohaselt eeloleval õhtul ja ööl pilvkate hõreneb, sadu on nõrk ning harv. Õhutemperatuur püsib nulli ümber, langedes mandril öösel ka paar kraadi alla nulli. Tugevneb tuul, rannikul võivad iilid ulatuda üle 20 m/s.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Edela- ja lõunatuul tugevneb 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 10-15, puhanguti 18-22 m/s ning õhutemperatuur on 0 kuni -3, saartel tuleb kuni 2 kraadi sooja.

Päeval pilvisus tiheneb, pärastlõunal jõuab saartele lume- ja lörtsisadu, mis laieneb edasi mandrile. Puhub lõuna- ja kagutuul 8-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul 10-15, puhanguti 18-22 m/s ning õhutemperatuur on 0 kuni -2, saartel tuleb kuni 2 kraadi sooja. 

Meeldetuletuseks sõidukijuhtidele: 

  • Teadvusta oma liikluskäitumist – ära pane kaasliiklejaid olukordadesse, kus Sa ise end leida ei sooviks. Arvesta alati teiste liiklejatega!

Liiklejatelt ootame infot teeolude kohta telefonil 1510.

Lisainfot teeolude kohta vaata http://www.tarktee.ee. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil http://m.tarktee.ee.