Kommentaar

Jaak Valge | Vajame kooseluseaduse referendumit (7)

LISA KOMMENTAAR

ppp14. detsember 2017, 21:50
BREXIT õpetas demokraate, et rahvas ei hooli meedia peavoolust. Ilmselt on selle solk-seaduse saatus selge, kui just referendumis osalejatele rangeid piiranguid ei kehtestata või hääletust ainult elektrooniliselt läbi ei viida. Seega.: referendumit ei tule! Antud asjale tehtud kulutused aga on Brüsseli "silituste" hind (nagu talude kadumine, külade tühjenemine jms.)!!!
matsu13. detsember 2017, 21:04
Asjas, mis enamikku inimestest ei puuduta, ei saa teha referendumit. Rahvalt ei saa referendumil küsida, kas pesionärid tohivad seksida või mitte, kas murutraktor vajab kasutamiseks traktoristi luba, kas viipekeeles tohib avalikus kohas suhelda. Rahvalt ei saa küsida, mis nad juriidilistest asjadest arvavad, sest tegelikult ei jaga pooled juristidki seda.
Rahvas otsustab siis vastavalt sellele, millisel huvigrupil on paremad ajupesijad.
Erw14. detsember 2017, 22:59
Ühiskonna korraldus ja riiklikult tunnustatud moraalinormid on kogu ühiskonna otsustada, nii et ära plära, et see teema ei ole rahva otsustada. Oma koduseinte vahel tehke mida tahate aga ärge hakake seda jama meie lastele riiklikul tasemel pähe määrima kui normaalsust. Ebanormaalsuseks ei saa kunagi normaalsuseks, isegi mitte riiklikku sundides.
Elage ise ja laske teistel elada13. detsember 2017, 17:18
EKRE hüsteerikutel ja Vooglaiul on ju valus, kui LGBT kogukond õnnelik on.
?14. detsember 2017, 16:58
Kas sa kardad demokraatiat - enamuse tahet?
repressiivtolerastidele14. detsember 2017, 17:35
LGBT kogukond on siis õnnelik, kui saab kogu elu siin Eestimaal pea peale keerata. Tänane proletariaat - anarhistid, seksuaalvähemused, immigrandid (Tõnis Mägi vahendatud mõtted neomarksistlikult filosoofilt Herbert Marcuselt, tänane Maaleht)
realist14. detsember 2017, 18:50
Kõigil normaalsetel inimestel on valus, kui toimiv ühiskonnakorraldus käputäie agressiivsete kisakõride tõttu laiali lammutatakse.