Foto: Instagram @kalvi.kruusamae
Inimesed
14. detsember 2017, 07:32

Palju õnne! „Prooviabielust“ tuntud Helen Kõpp ootab last: plaan on saada üksikemaks (125)

Tõsieluseriaalidest "Abielus esimesest silmapilgust" ja "Prooviabielu" tuntud Helen Kõpp ootab last ning teatab Snapchatis, et valmistub saama üksikemaks. Seda siiski lähedaste toe ja abiga. 

Uudisega tuli esmalt lagedale Kalvi-Kalle, kes postitas oma Instagrami kontole ultrahelifoto.

"Jah, see uudis vastab tõele," sõnas Tartu Ülikoolis biomeditsiini tudeeriv Helen oma Snapchati kontol. Paraku pole Kalvi-Kalle ja Helen juba mõnda aega armastust ja omavahelist mõistmist leidnud, mistõttu on nende eluteed lahku läinud. "See on nagu avalik saladus - seda teavad kõik, ent sellest otseselt ei räägita, sest ma olen ise seda peidus hoidnud. Ja üllatus-üllatus, ma olen juba väga pikalt, ma ei teagi kui pikalt, Kalvi-Kallest täiesti lahus," rääkis Helen Kõpp Snapchatis.

Neljandat kuud raseda Heleni sõnul on tema otsus Kalvi-Kalle lapsesaamise juurest eemal hoida teadlik. "Põhjuseid on palju," ütles Helen. "Ta elas mu kulul, kirjutas teistele naistele ja lisaks veel vaimne terror," kirjeldas ta. Seda, et paari omavahelised suhted on keerulised, tõestavad ka Kalvi-Kalle Instagrami kontol olevad kommentaarid.