Ragnar Klavan (punases).Foto: CARL RECINE
Jalgpall
14. detsember 2017, 10:43

Klavan „bussi parkivatest“ vastastest: mõnes mõttes on see kompliment, kui nad tulevad siia ainult viigi järele (1)

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas teenisid Liverpool ja Ragnar Klavan teise järjestikuse viigi. Viimati tehti kodustaadionil 0:0 viik West Bromwich Albioniga.

„Tunne on selline, nagu oleks taas punkte kaotanud. Mida ma oskan öelda, see on jalgpall ja peame edasi liikuma – järgmine mäng on juba pühapäeval,“ rääkis Klavan Inglismaa meediale.

Intervjueerija viitas Liverpooli loovate mängijate kehvale päevale, kuid Klavan viis teema West Bromwichile: „Võimalik, et hoopis vastasel oli hea päev ja neil oli natukene õnne.“

Liverpoolil on tekkinud probleeme just sedasorti tiimidega, kes saabuvad Anfieldile, rõhuvad vaid kaitsele ja hakkavad "bussi parkima". „Meie jaoks on see mõnes mõttes kompliment, kui nad tulevad siia ainult viigi järele. Midagi muud nad siit ei tahagi. See näitab, et oleme õigel teel ja oleme ohtlikud,“ arutles Klavan.

Õnne puudumise taha Klavan siiski pugeda ei soovinud ja tunnistas, et tulevikus tuleb veelgi enam tööd teha. Hetkel hoiab Liverpool Inglismaa kõrgliigas viiendat kohta.