Foto: Teet Malsroos
Krimi
14. detsember 2017, 11:38

Lisatud fotod sündmuskohalt!

PERETÜLI TRAAGILINE LÕPP: purjus mees pussitas surnuks oma eaka isa, korterist leiti ka ema surnukeha (40)

Tallinnas Õismäe teel asuva korrusmaja korterist leiti eile 74-aastase mehe ja 73-aastase naise surnukehad. 

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo talituse juht Roger Kumm sõnas, et naisel ei ole tuvastatud väliseid vägivallatundemärke, tema surnukeha on saadetud lahangule. "Mehe osas on uurijad hetkel seisukohal, et tema surm saabus kuriteo toimepanemise tagajärjel. Praeguseks kogutud andmetel on alust kahtlustada kuriteo toimepanemises naise ja mehe poega, 47-aastast meest, kes peeti kinni sündmuskohal," ütles Kumm.

Esialgsetel andmetel tekkis isa ja poja vahel hetkel teadmata asjaoludel konflikt, mille käigus lõi poeg noaga isa ning mille tagajärjel viimane sündmuskohal suri. 

Kahtlustatavana kinnipeetud mees viidi esialgu kainenemisele. Lähiajal kuulatakse ta üle. 

Kriminaalmenetlus on alustatud karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb tapmist. Kohtueelset menetlust viib läbi Põhja prefektuur.  

Hukkunud vanapaari majanaaber Irina sõnas Õhtulehele, et temale tuli tapmisuudis täieliku šokina. "Nad elasid siin kõik kolmekesi koos. Kõigile on teada, et mehed võtsid tihti omavahel napsi, aga nad olid alati vaiksed ja naabreid oma joomisega ei seganud," rääkis ta. "Vanaproual oli kümmekond aastat tagasi insult ja ta liikus väga vaevaliselt. Nad olid kõik väga vaiksed inimesed..."