Foto: Pixabay
Suhted
14. detsember 2017, 15:23

5 hoiatavat märki, et sina oled rohkem armunud kui su südamedaam

Reeglina pole suhetes mõlema poole tunded võrdsed ja on igati normaalne, et partner on sinust rohkem sisse võetud kui sina temast. Ning mõistagi ka vastupidi. Mõnikord viitab see aga sellele, et suhe pole küps ega pruugi selleks saadagi. AskMen toob suhte-ekspertide abil välja viis märki, mis näitavad, et sinu südamedaam ei pruugi olla valmis investeerima suhtesse sama palju tundeid kui sina.

1. Sa teed ükskõik mida naine ütleb

Oled sõpradega ammu planeerinud ühe ägeda reisi, aga daam tahab teha hoopis midagi muud. Kui üritad selleks välja kaubelda mõnd teist nädalavahetust, sulgub naine endasse ja sa jätadki sõpradega minemata. Ja ka teistes asjades on temake see, kes šõud juhib. Kui naine kunagi kompromissidele ei lähe, siis tasuks üle mõelda, miks sa ikka temaga koos oled.

2. Sina saadad alati esimese tekstisõnumi

Käid välja idee minna reedel kontserdile ja pärast seda sööma, aga tema pole selle kohta midagi vastu kirjutanud. Ja kui sina alati kõik sellised asjakorraldused ära teed ning tema omalt poolt midagi välja ei paku, siis on see kulmu kergitamise koht. Sest näib, et suhet rajad või hoiad sina üksi. Kui tahad testida, siis ole paar päeva vait ja vaata, kas naine ühel hetkel ise ohjad haarab.

3. Sina mäletad kõiki verstaposte

Kui naine on sinusse tõsiselt armunud, ei unusta ta ühtki teie koosveedetud hetke. Aga kui sina õnnitled teda esimese suudluse või esimese koosveedetud öö aastapäeval ja tema lihtsalt unustab kõik sellised tähtpäevad, siis pole ta ilmselt sinust nii sillas kui sina temast.

4. Sa postitad sotsiaalmeedias temast rohkem

Kui oled kellegi järgi hull, siis tahad seda tunnet teistega jagada, sealhulgas internetis. Näiteks postitada pilte teist koos hommikujooksu tegemas või esimesel võimalus panna oma staatuseks „suhtes ....-ga“. Aga tema suhtestaatus püsib muutumatuna ning ka ei ole ta huvitatud teie koos tehtud piltide jagamisest. Kas ta püüab teie suhet peita? Või hakkab emotsionaalselt sellest väljuma?

5. Kutsud teda välja, aga tal on alati kiire

Igas suhtes on vaja hingamisruumi. Aga kui sa tahad temaga nädalas paar ööd koos veeta, teda teinekord oma sõpradele ja perekonnale tutvustada ning tema ei ole kuidagi huvitatud, siis pole naine kas sinust nii sisse võetud või tunneb end suhtest ülekoormatuna.