Luka Doncic viskel. Foto: Twitter
Korvpall
14. detsember 2017, 23:35

VIDEO | Korvpalli El Clasico: Doncic tegi, mis ise tahtis ja surus Barcelona korralikult pepuli (3)

Korvpalli Euroliigas peeti õhtu viimase kohtumisena põhimõtteline duell, kui Madridi Real alistas koduväljakul 87:75 Barcelona.  

Kohtumist alustasid teravamalt koduperemehed ning teise veerandaja keskpaigaks pääseti üheksaga juhtima. Enne poolajapausi suutis aga Barcelona mängu tagasi tulla ja vahe poolajaks vaid kahele vähendada. 

Riietusruumidest naasid selgelt näljasema Reali mehed ning eduseis käristati kahekohaliseks. Tagatipuks tabas Luka Doncic viimasel sekundil ülikauge kolmese ning veerandaeg võideti 28:14. Sellega oli kohtumise saatus otsustatud. 

Madridi mehed lasid jala veidi sirgemaks ning Barcelona jõudis neli minutit enne kohtumise lõppu üheksa punkti kaugusele, kuid ei enamat. El Clasico võit läks kindlalt Realile. 

Kohtumise kangelaseks tõusis Doncic, kes viskas üleplatsimehena 16 punkti. Lisaks sai ta kirja 7 resultatiivset söötu, 6 lauapalli ja hulgaliselt meeldejäävaid liigutusi! 

Real kirjutas tabelisse 12. mängust kuuenda võidu, millega tõusti jagama 8. kohta. Barcelona saldo on 4-8, mis annab 12.-13. positsiooni.