mees ja lapsed keegi ei söö poe kapsast ega praekapsast. Söövad ainult kodus tehtud gruupidega ning lihaga ehk niinimetada mulgikapsast. Ära keedetud kui hea pärast praadida.
Purrgikapsad on äädikased ja suhkruga. Poe kokad lisavad ka suhkrut liiga palju. Jõululauale võiks ikka ise valmistada igaüks oma maitse ja retsepti järgi.
praekapsas on ise tehtud Laheotsa talu hapukapsast, lisa köömneid ,sea küljeliha, tumedat õlut,,mett või suhkrut, poe oma on lääge ja imeliku kõrvalmaitsega.
Wes saa ma midägi arvu.Mis nu pümme sääl käveva, kapsit tegemäh või söömah ei tiiä.Mis säändsulli ülte kirotasõ säändsit asju. Kas nägija tohiki kapstit süvvä, si tulõ välla ma ka tohi. Kus tä nii ar om keeletü, jal mõni uus euroops säädüs või ta Karilaid jäl eestläste jaost midägi välla mõtõlnu. Ooda a ma või sis süvvä ma olõ setu.
Köömneid pannakse parasjagu, muidu ei ole kapsas. Kapsale pannakse isegi küüslauku, mädarõigast ja tilli aga kõike pannakse mõistlikult. Vaata kui hea see kapsa vesi saab ja mis see maksab, eriti sinule pohmelli peale.
puha, et ostke ja ostke! Ehtsat saad ikka siis, kui teed ise hapukapsast või lähed ja ostad turult. Tõsi, turul on jõulu eel hinnad soolased. Aga kui homme kapsas tuppa emailämbrisse hapnema panna, on jõuluks hea ja tervislik hapukapsas olemas.
Mis asi on purgikapsas ? Mina tean värske kapsast, Soola e. soolatud kapsast, hapu e. hapendatud kapsast. Purgi kapsas, purgi kapsas, purgi kapsas, no annab mõistatada. Huvitav milline see kapsas olla võiks ja mis koostis on kuidas ja millest tehtud on. Vot selline on meie eesti keel ja vaene Kersti ei ta mis seal seeski on. Teab ainult purgi, PURGI kapsast.
Mulle jällegi Salvest viimastel aastatel üldse ei meeldi. Kunagi ostsin, aga enam ei. Isegi ära olen visanud, kuna oli söögikõlbmatu ja haises jubedalt. Purgisupid on neil maitsetud täiest - enam ei osta, ostan Felixit. Felixi seljanka on palju parem ja kapsas ka.
Annan ikka 3 liitrilise purgitäie tasuta. Juhul kui osta tahad võin müüa 80 - 200 liitrilise tünnitäie korraga. Praegu ei ole veel õige aeg, õige hea kapsas saab siis kui laagerdub vähemal pool aastat ja veel parm kui kusagil aasta ligi. Selline kapsas säilib 3 kuni 5 aastani, kurgid samuti. Kapsas, kurk võib säilida 15 aastad kui lased tünni tiigi põhja. Nii on igaasjaga kui tahad säilitada igasugust jahu jne lased kotid tiigi põhja, 15 aasta pärast võtad välja korralik kraam ei ole putukaid sees ei midagi. Peale sõda, sõjaajal, Stalini ajal kõik säilitati niimodi Õppige lapsed.
Kommenteerisin Teile viisaka vastutuleliku kommentaari. Sinise lõi ette kirjaga, " kommentaar suunati modereerimisele ". Sain niipaju aru, et need õhtulehe tegelased on nii näljased tulevad võtavad ise üra selle tasuta kapsa.
Ma kardan nad on nii näljased lõhuvad luku ka maha. Ma helistasin turvasse, et ehk sealt saan valve. Aga pole hullu, kel on veel vähe lähen käin ühe jahimehe pool. Küll ta mul öö ära valvab suure Läti viina eest. Ma ei tohi viina enne hommikut kätte anda muidu on nagunii kapsas läinud.
KOMMENTAARID (56)