Tanel Padar, Lauren VillmannFoto: Robin Roots
Tele
15. detsember 2017, 11:38

Tanel Padar: minu uus suhe pole mingisugune promotrikk (61)

Tanel Padar käis eile õhtul külas „Ringvaates“, ent lagunenud suhte detaile Kristel Mardisooga keeldus ta kommenteerimast.

Suvel raputas kogu meediat uudis, kui selgus, et Taneli elukaaslane Kristel Mardisoo on salaja abielus teise mehega. Pärast seda lõpetas peagi Tanel igasugused suhted Kristel Mardisooga. Ei läinud aga kaua mööda, kui Tanel Padar leidis endale uue kallima, modelli Lauren Villmanni.

Marko Reikop tõdes, et Tanel on stuudios küll muusikalistel põhjustel, kuid viimasel ajal on ta silma hakanud ka eraelu poolest. Reikop naeris, et sinuga Tanel juhtus selline lugu, et läksid prügikasti välja viima ja kui sa tagasi tulid, siis sinu elukaaslane oli vahepeal abiellunud: „Alustuseks võiks öelda, et minu selline eraelu pool on ajakirjandust alati väga huvitanud. Elatakse tohutult kaasa, läbi meedia ka Eesti rahvas. Aga läbi kogu oma avaliku elu tegelase kogemuste olen ma otsustanud suhete lõppu just mitte kommenteerida. Ja ma jääks selle põhimõtte juurde ka täna,“ jäi Tanel endale kindlaks.

Reikop ei piirdunud aga sellega ning jätkas küsitlemist eraelulistel teemadel: „Sul on juba uus värske suhe – tahad sa oma uuest värskest suhtest rääkida?“

Tanel naeris: „Vat, nende asjadega on küll nüüd nii, et ei maksa siin midagi ära sõnada. Aga siinkohal ma küll midagi tagasi ei lükka, vastab tõele ja see ei olnud mingisugune promotrikk.“

Our souls are mirrors . . .

A post shared by Tanel Padar (@tanelpadar) on