Ivana Smit.Foto: Facebook
Maailm
15. detsember 2017, 19:00

MÜSTIKA: alasti modellineiu kukkus 20. korruselt surnuks (28)

Hollandist pärit 18aastane Ivana Smit oli moemaailmas juba tuntud tegija, kes reklaamis näiteks Chaneli ja Triumphi tooteid. Karjäär viis neiu viimati Malaisia pealinna Kuala Lumpurisse, kus ta eelmisel nädalal hommikul kella 10 paiku 20. korruse rõdult surnuks kukkus. Tema alasti surnukeha leiti kuuenda korruse rõdult, vahendab Welt Online.

Ivana Smit oli eelnevalt samas korteris pidutsenud ameeriklastest paariga, kes on svingerid ja otsivad noori naisi, et nendega seksida. Kell pool kaheksa hommikul ehk kaks ja pool tundi enne surma saatis ta oma sõbrale selfi ja teatas, et läheb magama.

Ivana Smit. Foto: Facebook

Ameeriklased väidavad, et nad ei tea juhtunust midagi ja magasid sel ajal õndsat und. 45aastane mees oli läinud juba varem voodisse ning naine tegi sedasama pärast nelja-aastase tütre kooliviimist. Meedia andmetel töötab ta samuti modellina ja tutvus Ivanaga töö kaudu. Tema mees on aga bitcoin'idega teeninud mitme miljoni dollari suuruse varanduse. 

Malaisia politsei peab Ivana Smiti surma enesetapuks või õnnetusjuhtumiks. Lahkamisel leiti tema kehast alkoholi ja narkootikumide jälgi. 

Ivana Smiti isa Marcel Smit ei usu politseid. Ta nägi ajalehe AD teatel tütre surnukehal kaela piirkonnas suuri sinikaid. Tundus, et teda oli kägistatud. Isa lisas, et naabrid olid kuulnud ameeriklaste korterist karjeid ja tülitsemist. Huvitaval kombel jäid jäljetult kadunuks ka Ivana aluspesu ja kingad. Ivana oli 181 sentimeetrit pikk ja rõdut ümbritseb 120 setimeetri kõrgune piire. Teisisõnu, sealt on peaaegu võimatu kogemata alla kukkuda.

Ivana Smit. Foto: Facebook

Kuna Malaisia politsei keeldub võimalikku kuritegu uurimast, siis palus Hollandi saatkond seda teha Interpolil.