Lucho Gonzalez Porto särgis. Foto: MIGUEL RIOPA
Jalgpall
16. detsember 2017, 11:14

PEAST PÕRUNUD! Endine Argentina vutistaar kutsus oma lapsed vaatama, kuidas ta nende ema kägistab (1)

Omal ajal 45 korral Argentina jalgpallikoondist esindanud Lucho Gonzalezt süüdistatakse tapmiskatses.36aastane poolkaitsja ründas oma abikaasat Andreia Marquesi väidetavalt paari kodus Curitibas, Brasiilias. 

"Me lihtsalt rääkisime, kuid juba siis tõukas ta mind mitmel korral," sõnas naine reporteritele. "Viimaks viskas ta mind voodisse, haaras mu kaelast kinni ja karjus - ma tapan su ära."

"Ta kutsus meie kaks last magamistuppa ja ütles neile, et nad vaataks pealt, kuidas nende hull ema sureb," kirjeldab Marques juhtunud.

Viimaks olevat Gonzalez naise ikkagi vabastanud, kuid enne põgenemist otsustas ta maja väärisasjadest tühjaks teha. "Ta võttis kõik mu ehted ja väärisasjad. Lisas võttis ta meie ühiselt pangakontolt kogu raha välja ja blokeeriks kõik mu krediitkaardid," kurdab naine. 

Kohalik politsei on algatanud tapmiskatse osas uurimise ning kohtu poolt on väljastatud otsus, mis keelab Gonzalezel järgmised kolm kuud oma abikaasa ja laste nägemise. Lisaks on vutistaarile pandud naise osas 500meetrine lähenemiskeeld.

Kümme aastat Euroopas pallinud Gonzalezel on ette näidata kuus Portugali meistritiitlit Porto särgis ja Prantsusmaa meistrimedal Marseille'i koosseisus. Viimati kuulus mees Brasiilia klubi Atletico Paranaense ridadesse.

El jugador de fútbol #luchogonzalez acusado de #violenciadegenero por su mujer

A post shared by El Cuyano Mendoza (@el_cuyano_mza) on