Frank Elegar (nr 15). Foto: Ira Somova VTB United League
Korvpall
16. detsember 2017, 17:35

VIDEO | Ekskalevlane Frank Elegar tegi Ühisliigas ülivõimsa partii

Sügisel Kubani Lokomotivi korvpallimeeskonnaga liitunud Frank Elegar tegi oma tänavuse hooaja parima mängu, kui aitas koduklubi Ühisliigas 87:84 võidule Peterburi Zeniti üle. 

Kuban võitis avapoolaja 18 punktiga ning mäng paistis tehtud olevat. Siiski võitis Zenit kolmanda veerandaja koguni 32:15 ja kohtumisse tuli taas põnevust. Külalised Peterburist pääsesid otsustaval neljandikul veel juhtimagi, ent Lokomotivi mehed suutsid end koguda ja võidu ikkagi ära võtta. 

Oma suur roll oli Kubani edus endisel Kale/Cramo mehel Elegaril. Keskmängija sekkus pingilt, kuid teenis mänguaega 30 minutit ja 28 sekundit. Selle ajaga viskas ta 21 punkti ja noppis 15 laupalli. Lisaks tehti ameeriklase vastu koguni 10 viga, millele järgnes 14 vabaviset, millest läbisid korvirõnga pooled. 

Elegari stiilinäide: 

Aga ka Zeniti poolel oli ekskalevlane. Algviisikus platsile jooksnud Demonte Harper teenis mänguaega ligi 26 minutit ning viskas selle ajaga 11 punkti. 

Kubanile oli see ühe kaotuse kõrvale üheksandaks võiduks, millega jäädakse alla vaid puhaste paberitega jätkavale Moskva CSKA-le. Zeniti saldo on 7-2, mis annab neljanda positsiooni.