Foto: Lugejafoto
Inimesed
16. detsember 2017, 19:56

FOTOD | Mida tegi homoseksuaalsust hälbeks nimetav Jaak Madison geibaaris? (410)

Õhtulehe toimetusele laekusid fotod Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ridadesse kuuluvast Jaak Madisonist, kes veetis laupäeva esimestel tundidel aega ühes Tallinna geibaaris napsu võttes. 

Huvitav, et Madison sattus aega veetma just geibaari. On ju konservatiivsete vaadetega poliitik korduvalt öelnud, et homoseksuaalsus on tema meelest hälve. Ehk suundus Madison geibaari eesmärgiga endale sealt valijaid leida või homodega kooseluseaduse nüansse arutada?

Madisoniga suheldes selgub, et nii see siiski polnud. Poliitik räägib, et eile toimus Ida-Harju politseijaoskonna (Madison on seal vabatahtlik abipolitseinik S. R.) jõulupidu ja pärast käidi mitmest peokohast läbi, X-baar, mis reklaamib end vabameelsete kohtumispaigana, jäi jäi lihtsalt tee peale.

Foto: Lugejafoto

"Antud koha nii nimetatud püsiklientuur mind ei huvita, veel vähem nende isiklik voodielu," kinnitab Madison, et ei läinud baari uute valijate leidmise või homoseksuaalsusest vestlemise eesmärgil.

Ent kas ei tundnud heteroseksuaal Madison X-baaris hirmu, kuna oli oma orientatsiooni tõttu ilmselgelt vähemuses? "Hirmu ei näe ma põhjust kuskil tunda ja tore on, kui mõni sealne klient tundis närvikõdi konservatiivi lähedal viibimisest," lajatas poliitik. 

"Kuna ma vestlesin kolleegidega jaoskonnast, siis vast ei tulnud kellegi pähe proovida mulle ligineda," märkis Madison, et õnneks ei sattunud ta homode piiramisrõngasse.