Kes siis veel kui mitte Cristiano Ronaldo! Foto: KARIM SAHIB
Jalgpall
16. detsember 2017, 20:50

VIDEO | Cristiano Ronaldo vedas Madridi Reali maailmameistriks! (2)

Araabia Ühendemiraatide pealinnas Abu Dhabis mängiti täna õhtul klubide MMi finaalmäng. Kuigi Brasiilia klubi Gremio andis kõva lahingu, tuli tunnistada Hispaania gigandi Madridi Reali 1:0 paremust. 

Kohtumine sai võitlusliku alguse, kui Gremio mehed ei andnud väljakul kuulsale vastasele sugugi hõlpu. Initsiatiiv oli siiski Reali poolel, kuid avapoolajal väravani ei jõutud. 

Riietusruumidest naastes said nad aga kiiresti oma tahtmise, kui maailma parim jalgpallur Cristiano Ronaldo karistuslöögist palli väravasse kõmmutas. Gremio mehed saavad süüdistada vaid iseennast, sest löögi hetkel müür lagunes. 

Realil tekkis veel hulgaliselt võimalusi, kuid rohkem sihile ei jõutud. Kuivõrd Gremio mängijatel ei õnnestunud vastaste kaitsemüüri lahti muukida, krooniti maailmameistriks Hispaania tippklubi. 

Madridi Reali võidupidu. Foto: Hassan Ammar

Pronksimängus alistas Pachuca 4:1 Al Jazira.

Tänavu peeti klubide MMi 14. korda ning Real võitis tiitli teist aastat järjest. Kokku oli see neile kolmandaks tiitliks, millega tõusti võitude arvult Barcelonaga ühele reale. Küll aga on viimastel auhinnakapis ka üks teine koht. Kahel korral on võistluse kinni pannud Corinthians.