Manchester City võib rõõmustada! Foto: PAUL ELLIS
Jalgpall
16. detsember 2017, 21:22

ÜLIVÕIMAS! Manchester City hävitas ka Tottenhami ja teenis 16. järjestikuse võidu!

Premier League´i 18. vooru eeldatavalt põnevaimas kohtumises alistas Manchester City koduväljakul 4:1 Tottenhami. 

Võõrustajad alustasid kohtumist hästi, kui avaväravani jõuti juba 14. minutil. Oma hooaja esimese tabamuse sai kirja Ilkay Gundogan. Kuigi Cityl tekkis avapoolajal võimalusi veel, siis rohkem sihile ei jõutud.

Küll aga läks taas paugutamiseks riietusruumidest naastes. 70. minutil duubeldas eduseisu Kevin De Bruyne. Vaid mõni hetk hiljem oli City hiilgav võimalus üks juurde saada, kuid Gabriel Jesus eksis penaltil. 

Tulemata see siiski ei jäänud, sest 80. minutil oli täpne Raheem Sterling. Kuid seegi polnud veel kõik. Mõned minutid enne lõpuvilet sai Sterling kirja oma teise tabamuse. Tottenhamile päästis auvärava Christian Eriksen kolmandal üleminutil. 

Ühtlasi oli see Pep Guardiola hoolealustele Premier League´is 16. (!) järjestikuseks võiduks. Hooaja peale on punkte ära antud vaid ühes mängus, kui 21. augustil viigistati teises voorus Evertoniga. See tähendab, et City edu konkurentide ees on kasvanud 14 punktile. 

Aastat hästi alustanud Tottenham on langenud seitsmendaks, kui 18 mängust on võidetud 9, viigistatud 4 ja kaotatud 5.

Tabeliseis: 

Kogu hooaja peale on Manchesteri sinine meeskond kaotanud vaid ühe mängu, kui Meistrite liiga viimases voorus kaotati mitte midagi tähendavas mängus 1:2 Donetski Šahtjorile. Välja arvatud kaks eelnimetatud erandit, on City kõik kohtumised võitnud.