Ragnar Klavan palliga. Foto: ANDREW YATES
Jalgpall
17. detsember 2017, 08:58

Üsna kindel: Ragnar Klavan jookseb taas Liverpooli põhikoosseisus platsile

Liverpooli jalgpallimeeskond sõidab Premier League´i 18. vooru kohtumises külla Bournemouthile. Väga suure tõenäosusega on taas algkooseisus ka Ragnar Klavan. 

Nimelt tutvustas Liverpooli peatreener Jürgen Klopp mängueelsel pressikonverentsil meeskonna hetkeseisu ning jätkuvalt on vigastusega väljas Joel Matip. Seega on keskkaitsjate valik jätkuvalt hõre ning viimastes kohtumistes hästi esinenud Klavani koht peaks põhikoosseisus kindel olema. 

Sama meelt on ka Liverpooli satsi tegemisi kajastav This is Anfield. Sealsed ajakirjanikud käivad välja kaks potentsiaalset koosseisu, milles mõlemas on Eesti koondise kapten kenasti sees. Mõlemal juhul on meie mehe paariliseks Dejan Lovren. 

Küll aga andis Klopp lootust, et jõulude aegu, kui meeskond peab oma mänge 22. ja 26. detsembril, võib Matip juba terve olla. Positiivne märk on aga see, et teine Liverpooli infokandja Echo usub, et isegi kamerunlase naasmisel võiks Klavani koht alles jääda. Sel juhul jääks pingile Lovren. 

Klavan on Liverpooli viimasest 11 kohtumisest saanud täismängu kirja üheksas. Ühel korral jäi ta terviseprobleemide tõttu sootuks võistkonnast välja ning sellele järgnenud lahingus pingile. Homne algkoosseisu koht oleks eestlasele neljas järjestikune. 

Liverpooli ja Bournemouthi kohtumine algab täna õhtul kell 18.30.