Sebastien Ogier.Foto: JOSEP LAGO
WRC
17. detsember 2017, 10:00

Viiekordne maailmameister Ogier: Fordiga võidetud tiitel on magusaim (1)

Viiekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier tunnistas, et kõikidest tiitlitest on magusaim viimane, mis võidetud Fordiga. 

Kuid mitte seepärast, et see kõige eredamalt meeles on. Põhjus peitub hoopis erilises M-Sporti meeskonnas, mis 

"On äärmiselt meeldib sellistes tingimustes võita. Edu ei saavutata kunagi üksi - meeskond sinu seljataga teeb suure töö ära," kiitis Ogier Motorsport News´i vahendusel oma leivaisa. 

"Inimesed arvavad, et parimas tiimis on lihtne. Aga see pole nii, sest isegi kui sul on parim auto ja kõige tugevamad taustajõud, tuleb sõitjal ikkagi töö ära teha. Aga väikses meeskonnas, kõige õhema rahakotiga on väljakutse veelgi keerukam. Sellepärast oligi tänavune võit vägagi rahuldust pakkuv." 

M-Sporti boss Malcolm Wilson usub, et tulev hooaeg on veelgi tihedam kui lõppenud aasta. Sama meelt on ka Ogier, kuid mehel pole konkurentsi vastu midagi. 

"Fännidele meeldib, kui võidavad erinevad meeskonnad. Olene alati öelnud, et kõige põnevamad spordivõistlused on need, kus parimat on võimatu ette ennustada. Iga ralli eel pole kindlat favoriiti. See mulle meeldibki," võttis prantslane kokku.