Foto: Martin Ahven
Krimi
17. detsember 2017, 15:14

Oluliselt täiendatud!

FOTOD SÜNDMUSKOHALT | Tallinnas jäi auto alla 15aastane noormees

Pühapäeva pärastlõunal jäi Tallinnas Mustamäel veoauto rataste alla jalakäija. 15aastane noormees ületas teed veoauto vahelt nõnda, et jäi liikuma hakkanud sõiduki järelhaagise alla.

Kohapeal viibinud Õhtulehe ajakirjaniku sõnul jäi suur järelhaagisega veoauto punase tulega seisma keset ülekäigurada. Et ummik oli suur, jäi Õismäe poole liikunud vedukauto ühele poole sebra, poolhaagis aga teisele poole. 

Sebra juures ootas lubavat foorituld kolmeliikmeline noorte seltskond. Kaks neist hakkasid teed ületama, ronisid veoki ning järelhaagise vahelt läbi, kuid kolmanda nooruki ajal hakkas veokijuht edasi sõitma.

15aastane noormees jäi rataste alla, sai õnnetuses raskeid vigastusi ning hukkus sündmuskohal.

"See nii uskumatu juhtum, et seda on raske kommenteerida," ütles kella 15 paiku sündmuskohal liiklust reguleerinud politseinik, kelle sõnul on selline sündmuste käik täiesti tavatu. Õnnetuse ajal läheduses viibinud inimesed aga õnnetuse momenti ei näinud. 

Veokijuht, 43-aastane mees oli kaine ja omas vastava kategooria sõiduõigust. Sündmuskohal oli hea nähtavus.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Veiko Randlaine avaldab hukkunud noormehe lähedastele kaastunnet. „Noore elu kaotamine liikluses ei ole aktsepteeritav. Politsei ei väsi kordamast, et liikluses peab olema tähelepanelik ning mõtlematuid riske ei tohi võtta,“ lisas Randlaine.

Sündmuse täpsed asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus. Esialgne info, justkui oleks veoauto noormehele otsa tagurdanud, ei osutunud tõeks.