Kommentaar

Kajar Kase | Olen meie sportlaste poolel (6)

LISA KOMMENTAAR

Stakan K. Butõlkin21. detsember 2017, 17:14
Kui sa, Kajar Kase, tõesti oled meie sportlaste poolel -siis ära aja sellist sry pa6ka suust välja. Tee omale enne selgeks Veerpalu kasvuhormooniskandaali põhitõed. Mitte mingeid kasvuhormooni tarvitamise" jälgi" ei leitud sealt proovist. Mingeid "jälgi" seal polnud ega saanudki olla. See testimine seisnes erinevate kasvuhormooni isovormide tasemete mõõtmises ja nende vahekorra välja arvutamises ehk oli n.ö. statistiline meetod. Mingit vahet kehaomase või sünteetilise kasvuhormooni vahel ei ole võimalik teha. See on sama kui üritada vahet teha sinu organismis eile olnud H20 ehk vee molekulil ja täna joodud H20 molekulil. Sama on nt. alkoholi molekuliga C2H5OH inimese organismis ka organismi poolt sünteesituna aga seda võib ka juurde juua. On teada palju loomulikul viisil seda organismis on ja kui seda sisse juua täiendavalt-on võimalik seda tuvastada. Mingit vahet ei ole aga molekulidel mis on organismis ja mis on sisse võetud.Molekul on molekul.
Piirmäärad -millega Veerpalu testis saadud tulemust võrreldi-olid võetud "laest"sest teaduslikult polnud tõestatud kui suur on inimese organismis sünteesitava kasvuhormooni tase ja nende erinevate isovormide vahekord. See on nii muutlik, ja nii suurel määral muutlik , et mingit kindlat piirmäära polegi võimalik määrata.
Võeti vahele, kuid jäeti rahule!?19. detsember 2017, 18:52
Kas tõesti niisama tühjast-tähjast tehti kõmu, pean silmas Kristinat? Kes selle tellis? Veerpalu päästeti, Alaver jäeti kõrvale, see suusailm ei olegi ehk nii pilvitu. Küll tahaks, et kõik oleks ilusam, aga hinges kripeldab siiski. Nagu ütles Port: Suurem kahju on juba tekitatud.
Tüüpiline19. detsember 2017, 12:25
meie oleme ainukesed ausad, teised petised? Hiljutine juhus: pätikamp peksis inimese surnuks, aga kohus mõistis nad kõik õigeks, kuna oli hämar ja tunnistajad ei suutnud öelda, kes neist suurim peksja oli. Seega mõrtsukas on aus inimene?
näss19. detsember 2017, 18:17
Närvide rahustamiseks oleks mõistlikum minna õue ja teha värskes õhus tund- paar füüsilist. Ehk ei tule klaarima peaga enam tahtmist nõmedaid võrdlusi ritta panna.
A. Peervalu19. detsember 2017, 09:34
Jah, elagu juristid, eriti A.Pilv.
Max17. detsember 2017, 22:47