Maailm

Pentagon avalikustas aastatepikkuse ufode uurimise programmi (9)

LISA KOMMENTAAR

ab18. detsember 2017, 12:25
stiil a la tule eila meile jälle moes.
Hilja18. detsember 2017, 02:52
Jeesus ütles, et sulle sünnib sinu usku mööda.
Maailmas ja taevalaotuses on nähtud mitmeid silmamoonutusi ja nähtamatus maailmas tegutsevad kahjuks ka kurjuse jõud, kellel on teatud maani vägi eksitada erineval viisil inimesi, kes lasevad endid eksitada. Huvitavad tähelepanekud, et neid nn. ufosid on rohkem nähtud nädalalõppudel ja riigipühadel, siis kui inimestel on rohkem vaba aega tarvitada meelemürke, uimasteid ja sellesarnast.
Stress release techniques17. detsember 2017, 22:08
Mõistate? Selleks, et pinget maha võtta, tuleb rahvale jagada kolmandajärgulist pläma. Inimesed lähevad tühjast leili ja mehed mustas saavad segamatult ajada oma asja..
UFO17. detsember 2017, 21:06
no ja kui nad ongi olemas mida see muudab. valetvad poliitikud jäävad ,maksud jäävad .
a17. detsember 2017, 19:58
Kurjus oskab ümberkehastuda kelleks tahab, talle ei lähe korda kellegile teha head. Aga andestada talle tuleb ja seda oskab ta ära kasutada. Aga proovige mõttes aru saada inimesest, kas tema soov on aus ja heatahtlik, see paneb aju tõõle ja toimub muutus inimeses. See mõttevõime tugevus on meie kaiitse ja ainike abimees. Ja laseb edasi areneda. Ja kurjus vajab alati enda ümber kaitekilpi, muidu ei saa rahulikult magada. Vaene inimene ei suuda ju nende kõrgeltarenenud tehnoloogia eest kaitsta ,tal on teistsugune kaitsevõime, mis on tavainimeses vaja ülesse äratada.
Hah17. detsember 2017, 19:21
Muidugi....uskuge kõike mis läänest tuleb, palju õnne! Tõesti usute seda jampsi v? Mina mitte, minu arust nad võivad seal teispool gloobust teha mida iganes, oma programmikestega aga tulnukad v ufod ei ole olemas, see on järjekordne manipulatsioon ja inimkonnale valetamine. Siiani pole inimesed näinud yhtki elusat võõrast liiki. Asjad mätsitakse kinni ja salastatakse. Ei tea mida on karta yhe humanoidi näitamisest avalikkusele. Maailmalõpp tuleb v? Pistku oma programmid omale sinnasamusesse ja hoidku parem pool suud kinni. Vale vale otsas. Lihtsalt mõttetu lääne jura.
12qi17. detsember 2017, 19:47
see, et sina, h2lvik, ühtegi maavälist liiki näinud pole ei tähenda, et neid pole olemas.
Hilja18. detsember 2017, 02:55
Hah. -le. Õige jutt, olen sama meelt.
17. detsember 2017, 18:04
Avaldati ka paar videot. See võib olla esimene tõsiseltvõetav pääsuke ufo teema avalikustamise poliitikas.