Bournemouth vs Liverpool 0:4.Foto: DYLAN MARTINEZ
Jalgpall
17. detsember 2017, 20:21

GALERII | Liverpool sai Klavani juubelimängus kohustusliku võidu ja püsib esinelikus

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas jätkab head seeriat Ragnar Klavani koduklubi Liverpool. Täna saadi võõral väljakul 4:0 jagu Bournemouthist, Klavan kuulus algkoosseisu ja sai kirja 90 minutit.

Tabeli lõppu kuuluv Bournemouth ei suutnud seekord kuulsale vastasele vastupanu pakkuda. Poolajapausiks oli seis juba 3:0, väravate autoriteks märgiti Philippe Coutinho, Dejan Lovren ja Mohamed Salah. Teisel poolajal kasvatas eduseisu Roberto Firmino.

18. vooru järel hoiab Liverpool Inglismaa kõrgliigas 34 punktiga neljandat kohta. Nende ees on 38 silma kogunud Chelsea, lähim jälitaja on Arsenal 33 punktiga. Tabelit juhib Manchester City (52 punkti), neile järgneb linnarivaal United (41).

Liverpooli puhul on märkimisväärne, et tänavu on saadud vaid kaks kaotust, 9. septembril Manchester Citylt ja 22. oktoobril Tottenhamilt. Vähem kaotusi on kirjas vaid liidril ehk Manchester Cityl, kes on tänavu tunnistanud vaid võite ja ühtainsat viiki.

Klavani jaoks oli täna tegemist juubelimatšiga, sest jooksis Liverpooli särgis väljakule 30. liigamängus. Eelmisel hooajal sai Viljandi mees kirja 20 matši, tänavu on neid kogunenud 10.