Ragnar Klavan (punases).Foto: PHIL NOBLE
Jalgpall
17. detsember 2017, 21:16

HINDED | Kas Inglismaa ajakirjanikud vaatasid ikka üht ja sama Klavani matši? (4)

Inglismaa meedias jagatakse traditsiooniliselt mängude järel jalgpalluritele 10 palli skaalal hindeid. Ragnar Klavan tegi täna Liverpooli kaitseliinis kaasa 90 minutit, kui võõrsil võideti 4:0 Bournemouthi.

Huvitav on taas vaadata, kuidas meretagused eksperdid eestlase esitust hindasid. Selgub, et laias laastus peeti Klavani etteastet korralikuks, kuid ühe portaali ajakirjanikud oleks justkui mingit teist mängu vaadanud. 

Kuidas hindasid Inglismaa jalgpallieksperdid Klavani esitust?

Daily Mirror: 6 punkti

„Eestlaselt hea esitus, hoidis kaitses asjad kompaktsena.“

Liverpooli parimaks valiti Mo Salah, kes sai hindeks 9 punkti. Kaitseliini hinnati üsna võrdselt: Klavan ja Andrew Robertson teenisid 6, Dejan Lovren ja Joe Gomez 7 punkti.

Liverpool Echo: 7 punkti

„Soliidne avapoolaeg. Pärast pausi sai Klopilt (peatreener Jürgen Klopp - toim) ühe peapesu, kuid suurema osa ajast oli ülesannete kõrgusel.“

Mängu parimateks tõusid Philippe Coutinho, Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson, Robertson ja Lovren, kes kõik said kaheksa punkti. Paremkaitsja Gomez tegi Echo hinnangul Klavaniga samaväärse esituse.

Daily Express: 7 punkti

Sealsed ajakirjanikud hindasid kõige kõrgemalt Coutinho esitust, kes sai maksimaalse tulemuse ehk 10 punkti. Paistab, et Expressi meeste arvates ei saagi jalgpalli paremini mängida, kui brasiillane seda täna tegi.

Gomez sai sarnaselt Klavanile 7 punkti, Lovreni ja Robertsoni esitust hinnati 7,5 punktiga.

talkSPORT: 7 punkti

„Eestlane saavutas Lovreniga hea mõistmise ja tema pealt kärises kaitseliini kogu matši jooksul vaid korra.“

Portaal hindas Gomezit 6, Lovrenit 8 ja Robertsoni 7 punktiga. Mängu parimaks kerkis Oxlade-Chamberlain, kes teenis 9 silma.

This is Anfield: 5 punkti

„Kaitseliini nõrgim lüli, kuid ka tema suutis mängu ajal paremaks muutuda, tehes mitmel juhul teravaid blokeeringuid.“

Paistab, et sealsed hindajad vaatasid veidi teist mängu, kui ülejäänud väljaannete ajakirjanikud. Gomez sai 6, Lovren ja Robertson 7 punkti. Väljaku parimateks jalgpalluriteks peeti Oxlade-Chamberlaini ja Coutinhot, keda hinnati 9 punkti vääriliseks.